[PC]Skyrim集中討論區 04 2017一定要得

997 回覆
9 Like 0 Dislike

我vanilla Skyrim打到50lvl先開始裝第一個mod,可以話兩樣都真心鐘意

我玩mod 都會盡量用Lore-Friendly
令d裝備武器唔會太違和,sexy得黎都叫做似返係個個世界嘅野
主要係一d overhaul/immersive 系列嘅mod

好鐘意become a bard, 一完我音樂夢

可惜冇mod彈完琴會有buff

算把啦,我都想搵個女仔朋友同我打機啊
根本都無女仔鐘意打LOL以外既game
結果我都係獨自打Skyrim

vanillarim同modrim係唔可以當一隻game

我問起D fd有冇打Skyrim
佢話有之後好開心想同佢傾啦
點知vanilla黨黎 即刻冇計傾
連cbbe同unp都唔識

打親modded skyrim 果d先識打機

我vanilla Skyrim打到50lvl先開始裝第一個mod,可以話兩樣都真心鐘意

令d裝備武器唔會太違和,sexy得黎都叫做似返係個個世界嘅野
主要係一d overhaul/immersive 系列嘅mod

我都係
其實sl都算係immersive

算把啦,我都想搵個女仔朋友同我打機啊
根本都無女仔鐘意打LOL以外既game
結果我都係獨自打Skyrim

女人打online game咪又係為左收兵

唔好一杆竹打一船人啦
我咪無收兵囉 就算我個淨打LOL既女仔fd都係真心為打機而打機架

大部分都係
例如啲RC group之前一齊玩 啲女人想要乜就有乜
反而我依啲係要辛辛苦苦慢慢揾
之後忍唔住喺個group屌柒啲娘娘之後比佢啲兵仔ban左

我都係

身為Dragonborn會淪落到做雞咩
除非你係指可以同另一半扑野既mod啦

我依啲係叫雞

唔好一杆竹打一船人啦
我咪無收兵囉 就算我個淨打LOL既女仔fd都係真心為打機而打機架

大部分都係
例如啲RC group之前一齊玩 啲女人想要乜就有乜
反而我依啲係要辛辛苦苦慢慢揾
之後忍唔住喺個group屌柒啲娘娘之後比佢啲兵仔ban左

咩group黎架
我之前玩LOL同人Skype住黎打
我唔小心feed左次都比人鬧喔
不過佢地做錯野我都會出聲屌鳩人
打LOL有得互屌真係幾爽
亦都係因為咁無女仔同我一齊打

自此之後連登RC group標榜住無小圈子都唔撚再入 就算真係無小圈子係女人有個閪成班狗公都爭住護航

我依啲係叫雞

咁要可能患上AIDS既mod先夠immersive啦

真係有性病mod 仲有condom 仲有中出大肚
我見過 我真係見過!!!!!

咩group黎架
我之前玩LOL同人Skype住黎打
我唔小心feed左次都比人鬧喔
不過佢地做錯野我都會出聲屌鳩人
打LOL有得互屌真係幾爽
亦都係因為咁無女仔同我一齊打

自此之後連登RC group標榜住無小圈子都唔撚再入 就算真係無小圈子係女人有個閪成班狗公都爭住護航

個種group唔入都罷啦
打機就打機,搞咁多drama做乜

如果你真係絲打 可以入埋去收兵喎
啲group可能得我一個夠膽當面屌柒啲娘娘

人類真係癡撚線架

仲有隨機性交 強姦 獸交
不過down左random sex都未見過有人周街扑野

人類真係癡撚線架

我以為我條女做waitress做雞送外賣已經夠變態
嗚啊睇黎我仲有好多mod未玩過
翻到香港一定要裝

上sexlab睇你諗到嘅乜都有

我以為我條女做waitress做雞送外賣已經夠變態
嗚啊睇黎我仲有好多mod未玩過
翻到香港一定要裝

有無strip club或開後宮
我要女女!

有 好似叫fox girl club
或者down follow house將follower放入屋 前提係你部機要勁 如果唔係會lag到有時CTD

有無strip club或開後宮
我要女女!

有 好似叫fox girl club
或者down follow house將follower放入屋 前提係你部機要勁 如果唔係會lag到有時CTD

識玩一定用不一樣的人生mod
開局揀自己係隱世嘅死靈法師,一出就係黑降,行兩行就比Falmer 捉去女女女
點解狼人變返做人類會無著衫 話爆衫又點解背包度完整咁仲喺度
樓豬有病在身 喺食完藥未訓之前盡量影幾張

我都係

我依啲係叫雞

.........真係有喎

人類真係癡撚線架

唔知醜人地絲打黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞