[PC]Skyrim集中討論區 04 2017一定要得

997 回覆
9 Like 0 Dislike
裝左MOD嘅4代真係好正
https://www.youtube.com/watch?v=qpndZURqhYU
首歌好好聽

配埋呢首歌歌名個景

你講到四代好吸引咁

畫面其實可以好靚,四代亦都一堆種族mod比你整囡囡

唯一係d npc 可能樣衰d
個垃圾第三人稱同戰鬥手感
但劇情絕對1流,個人覺得4代d quest有少少催淚 賊會同黑兄同主線都好正
兩個大dlc亦都係良心之作

Skyrim劇情其實不嬲都麻麻,尤其入公會好悶,每個guild都係被賞識入inner circle,大佬被殺或叛變,然後入個dungeon打完怪,dragonborn就補上做大佬
唯一唔同既係賊人工會最尾見到對情侶陰陽相隔有d 心痛 同埋Karliah個人設咁神奇明明可以多好多野講,點知一兩本書就帶過左,你老味

岩岩做到個幾有趣任, 有本書會講你角色做呢個任果時會發生咩
點解發現原來係interesting NPCs既任

原版任有唔少都幾得意+估唔到劇情
主線廢就真

我係Enderal條女

林夏薇啊

Skyrim劇情其實不嬲都麻麻,尤其入公會好悶,每個guild都係被賞識入inner circle,大佬被殺或叛變,然後入個dungeon打完怪,dragonborn就補上做大佬
唯一唔同既係賊人工會最尾見到對情侶陰陽相隔有d 心痛 同埋Karliah個人設咁神奇明明可以多好多野講,點知一兩本書就帶過左,你老味

主線廢就真

主線< 公會任務 < Side quests
感覺d公會人物應該可以更好
Oblivion既Dark Brotherhood故事同Skyrim無得比

4代黑兄有個叫「淨化」嘅任要殺曬聖所d人
我個下即刻去左搵方法用代碼過左個任
同埋L叔比人鞭屍個下覺得好心up

好彩5代見返佢個鬼魂
個個都紅名

個個都真絲黎架 好似係

紅名係因為skyrim個角色係女

成班咁咸濕都敢話係絲,唔知醜

咁絲打都可以睇女既
利申 bi , 鐘意睇女女

Bi乜來,bad ipad?

姐係雙插頭

純潔既我表示唔明你講咩

字面上既意思囉冇其他含意

連登會有純潔既巴打咩

你知道我係邊個既話一定唔會咁講

主線廢就真

Oblivion既Dark Brotherhood故事同Skyrim無得比

好彩5代見返佢個鬼魂

有隻貫穿咁多代既貓人成日跟住我

好彩5代見返佢個鬼魂

有隻貫穿咁多代既貓人成日跟住我

麥奎

冇記錯嘅話唔係同一隻黎,由online 到5代成1000年高精都死
佢係祖宗十八代都叫麥奎
有無人物喺五代都有出現
淨係炸魚條依個字有出過
有無人物喺五代都有出現
淨係炸魚條依個字有出過

3代嘅內洛思,jiub
4代嘅上次show 過個兩條友,黑兄會有個幽靈隨從係4代黑兄高級會然,但比人屈做25仔比人吊起黎鞭屍鞭死左
基本上真係冇穿冇爛嘅得內洛思同4代瘋神個大祭司 其他一係得返棚骨一係比人吸左去石塚一係變幽靈
有無人物喺五代都有出現
淨係炸魚條依個字有出過

3代嘅內洛思,jiub
4代嘅上次show 過個兩條友,黑兄會有個幽靈隨從係4代黑兄高級會然,但比人屈做25仔比人吊起黎鞭屍鞭死左
基本上真係冇穿冇爛嘅得內洛思同4代瘋神個大祭司 其他一係得返棚骨一係比人吸左去石塚一係變幽靈

黑兄會淨係識Astrid
有無人物喺五代都有出現
淨係炸魚條依個字有出過

3代嘅內洛思,jiub

我係指一至五代都有出現過
仲有前四代主角啲故事好似無乜喺skyrim講過
啱啱幫完個孤兒院細路殺左個院長 話我地係黑暗兄弟會嘅人 睇返佢屋企啲遺書同家傳之寶覺得佢唔會係普通人 會唔會喺六代大個左加入黑暗兄弟會做首領
啱啱幫完個孤兒院細路殺左個院長 話我地係黑暗兄弟會嘅人 睇返佢屋企啲遺書同家傳之寶覺得佢唔會係普通人 會唔會喺六代大個左加入黑暗兄弟會做首領

有遺書?
同埋佢個家傳之寶唔係只係一隻爛碟黎咋咩

佢屋企地下有

好似真係無
btw我就係聽隻幽靈話無殺Cicero(黑暗兄弟會個癲小丑)
你地有無殺?

一代主角應該歸隱左
二代最慘變左灰
三代傳說跨海去左另一個大陸
四代變左瘋神一部分

至於橫跨5代game都有出場應該冇,1代到4代都話係差40年左右,但4代同5代差200年,除左高精靈同埋黑精某幾個識無限續命嘅痴線法師應該冇乜人可以咁長命

好似真係無
btw我就係聽隻幽靈話無殺Cicero(黑暗兄弟會個癲小丑)
你地有無殺?

佢先係真正傳統嘅黑兄成員

好似真係無
你地有無殺?

佢先係幕後玩家

Tamriel 天際冒起小天團 - 迪貝拉的女兒
2017首張概念大碟《依然ctd》火爆上市
屌真係ctd左
新徵頭真係唔好亂講野

好似真係無
你地有無殺?

佢先係幕後玩家

敬拜夜母係黑兄傳統黎
skyrim 個黑兄會只係二流殺手組織,正常黎講係應該由listener 聽到夜母講野,夜母話比佢聽邊到有人做緊儀式召噢黑兄,listener 再叫手下去殺人
但5代一開始冇夜母係聖所,踢玩家入會條女只係山寨王黎
但cicero 尊敬夜母,佢先係真正嘅黑兄殺手

屌,我鍾意隻吸血鬼蘿莉多d
屌真係ctd左
新徵頭真係唔好亂講野

好似真係無
你地有無殺?

佢先係幕後玩家

敬拜夜母係黑兄傳統黎
skyrim 個黑兄會只係二流殺手組織,正常黎講係應該由listener 聽到夜母講野,夜母話比佢聽邊到有人做緊儀式召噢黑兄,listener 再叫手下去殺人
但5代一開始冇夜母係聖所,踢玩家入會條女只係山寨王黎
但cicero 尊敬夜母,佢先係真正嘅黑兄殺手

屌,我鍾意隻吸血鬼蘿莉多d

屌未打架
咪鬼劇透啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞