[PC]Skyrim集中討論區 04 2017一定要得

997 回覆
9 Like 0 Dislike

6.33mb果個呀 放假放到個腦慢左呀?

我用unp架喎

唔得
要過檔369
或者出去搵unp body

無unp無得擴陰

L網有
自己搵
仲想我放條女出黎?
仲想我放條女出黎?

你獲獲放2張咁少都唔識做
仲想我放條女出黎?

你獲獲放2張咁少都唔識做

咪臭係 po多d比我望梅止渴啦
我宜家係老豆鄉下連冷氣都無
電腦掂都無得掂啊

絲打 mix黎架?

我連iphone都無咪死得

去完馬來西亞返黎睇下有乜唔見左?

只要部laptop仲係度就得
Skyrim Enderal d mod全部裝好左
間房亦無其他更值錢既野

都係個句 人地細路要用電腦讀書架

間房亦無其他更值錢既野

唔會掛 d細路部電腦仲貴過我個部

大人都要做野 人地屋企唔可以得一部電腦
btw,絲打你咪有馬拉護照

間房亦無其他更值錢既野

有無女介紹,唔想玩睇狗2

間房亦無其他更值錢既野

無馬拉護照,因為馬來西亞唔比雙重國籍唔比你渣兩個passport,香港同馬拉揀當然唔會要後者
朋友就無啦,表姐有一件,離過婚有個仔,但好靚女
要嗎

照殺

無馬拉護照,因為馬來西亞唔比雙重國籍唔比你渣兩個passport,香港同馬拉揀當然唔會要後者
要嗎

照殺

我要先架

間房亦無其他更值錢既野

要嗎

照殺

我錯啦 原來有個男仔已經追緊佢
個男仔係佢結婚之前已經鐘意佢
比貓相你睇補數

話說Skyrim有無靚既貓狗mod?
要靚既

pets of skyrim

要求唔高
淨係要個陪我打機既女 is okay

比貓相你睇補數

要靚既

要求唔高

算把啦,我都想搵個女仔朋友同我打機啊
根本都無女仔鐘意打LOL以外既game
結果我都係獨自打Skyrim

女人打online game咪又係為左收兵

間房亦無其他更值錢既野

要嗎

照殺

比貓相你睇補數

要靚既

要求唔高

vanillarim同modrim係唔可以當一隻game

我問起D fd有冇打Skyrim
佢話有之後好開心想同佢傾啦
點知vanilla黨黎 即刻冇計傾
連cbbe同unp都唔識

打親modded skyrim 果d先識打機

vanillarim同modrim係唔可以當一隻game

我問起D fd有冇打Skyrim
佢話有之後好開心想同佢傾啦
點知vanilla黨黎 即刻冇計傾
連cbbe同unp都唔識

打親modded skyrim 果d先識打機

我vanilla Skyrim打到50lvl先開始裝第一個mod,可以話兩樣都真心鐘意

我玩mod 都會盡量用Lore-Friendly
令d裝備武器唔會太違和,sexy得黎都叫做似返係個個世界嘅野
主要係一d overhaul/immersive 系列嘅mod
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞