[PC]Skyrim集中討論區 04 2017一定要得

997 回覆
9 Like 0 Dislike
廢青已經夠錢買E3 1230 v5
繼續儲錢下個目標買老母板
I5 2400升上1230 v5會唔會爽好多
我想問係咪用左cbbe slide studio 個啲改身型 全部npc都會一樣 全部都大波有無得改番

除非有mod改做player自用一個body
否則你改female入面d野, 油光大波性感紋身
你條女有
街邊賣菜阿嬸都有

就係見到買啊嬸低胸大波打左個冷震 我諗之前download過mod件件本身有嘅衫都少布左 有無可能變番原本咁
我想問係咪用左cbbe slide studio 個啲改身型 全部npc都會一樣 全部都大波有無得改番

除非有mod改做player自用一個body
否則你改female入面d野, 油光大波性感紋身
你條女有
街邊賣菜阿嬸都有

就係見到買啊嬸低胸大波打左個冷震 我諗之前download過mod件件本身有嘅衫都少布左 有無可能變番原本咁

用tes5edit刪左個mod修改過嘅野
笠冬你個場做咩鬧曬交咁
笠冬你個場做咩鬧曬交咁

?咩場???????????????
笠冬你個場做咩鬧曬交咁

頭先場搶旗 一入場就見你隻鼠比人殺左

唔係見到D跳蚤大巴都睇唔出係D人FF出黎嘅三代城鎮
有咁大就好
笠冬你個場做咩鬧曬交咁

我用閃閃

唔係見到D跳蚤大巴都睇唔出係D人FF出黎嘅三代城鎮
有咁大就好

所以拍電影一定超級正
笠冬你個場做咩鬧曬交咁

我用閃閃

可能睇錯
個場好似輸0-3?見條友係到狂屌
笠冬你個場做咩鬧曬交咁

我用閃閃

可能睇錯

我個場有鬧戰但我冇講野
班友都on99 唔搶其
我一個閃閃打豬打炮塔打76

無人識電腦咩
笠冬你個場做咩鬧曬交咁

我用閃閃

可能睇錯

我個場有鬧戰但我冇講野
班友都on99 唔搶其

好慘
頭先qp玩76 carry全場....對面源氏以為開大四殺淨翻廿秒守到最到幾米
我復活都開大四殺

無人識電腦咩

我淨係識i7架咋..........
下個post改做上古卷軸討論區
05開始同借笠冬條女張相
笠冬你個場做咩鬧曬交咁

我用閃閃

可能睇錯

我個場有鬧戰但我冇講野
班友都on99 唔搶其

好慘
頭先qp玩76 carry全場....對面源氏以為開大四殺淨翻廿秒守到最到幾米
我復活都開大四殺

反佢殺
最尾邊個拎potg

做咩用人條女張相???

我影定相宣傳我精靈至上神教

我用閃閃

可能睇錯

我個場有鬧戰但我冇講野
班友都on99 唔搶其

好慘
我復活都開大四殺

反佢殺
最尾邊個拎potg

源氏,其實我殺左5件(連埋隻dva),但比隔離隻死豬開大執左兩件
同埋守方救世界好似會易過攻方上

我用閃閃

可能睇錯

我個場有鬧戰但我冇講野
班友都on99 唔搶其

好慘
我復活都開大四殺

反佢殺
最尾邊個拎potg

源氏,其實我殺左5件(連埋隻dva),但比隔離隻死豬開大執左兩件

唔關事
源氏易上

我用閃閃

可能睇錯

我個場有鬧戰但我冇講野
班友都on99 唔搶其

好慘
我復活都開大四殺

反佢殺
最尾邊個拎potg

唔關事
源氏易上

今朝用豬開打3殺(3個on9企埋一齊比我反殺),順手捉埋隻方丈上potg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞