[PC]Skyrim集中討論區 04 2017一定要得

997 回覆
9 Like 0 Dislike
有絲打你地仲用LOMOJI

點解唔可以?
有無人知點解我一開機玩其他game之後玩skyrim會fps drop 但一開機玩skyrim又幾穩定
仲有有咩方法可以開SSAO fps高啲

點解唔可以?

同問

< LOMOJI個樣咁淫賤

點解唔可以?

同問

&lt; LOMOJI個樣咁淫賤

佢玩得實驗室就知佢都係變態絲打

點解唔可以?

同問

&lt; LOMOJI個樣咁淫賤

佢玩得實驗室就知佢都係變態絲打

咩姐 鐘意睇女女有錯咩

絲打都玩實驗室
好變態

咩姐 鐘意睇女女有錯咩

絲打都玩實驗室
好變態

我都鐘意女仔嘛,無計啦

扮絲打收兵

咩姐 鐘意睇女女有錯咩

絲打都玩實驗室
好變態

我都鐘意女仔嘛,無計啦

扮絲打收兵

初戀男朋友啦 收咩兵
係都搵女女,未同過女仔拍拖 鍾意過既女又唔係les

i know that feel
裝左MOD嘅4代真係好正
https://www.youtube.com/watch?v=qpndZURqhYU
首歌好好聽

配埋呢首歌歌名個景
https://www.youtube.com/watch?v=qpndZURqhYU
首歌好好聽

配埋呢首歌歌名個景

你講到四代好吸引咁
個個都紅名

個個都真絲黎架 好似係

紅名係因為skyrim個角色係女

成班咁咸濕都敢話係絲,唔知醜

咁絲打都可以睇女既
利申 bi , 鐘意睇女女

Bi乜來,bad ipad?

姐係雙插頭

純潔既我表示唔明你講咩
個個都紅名

個個都真絲黎架 好似係

咁絲打都可以睇女既

sheshe先正
利申: gay紅絲

唔知醜

呢度得你一個巴咋

其實我都係絲打,所以一直都係得我唔玩H mod

好快就唔入黎玩架啦,最後都係得我地四個之麻
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/81465/?
咁既質素都上到首頁
咁我果件咪top download

屌好樣衰啊

外國人有時好重口

有迪貝拉都無用,係唔係魔神黎架

呢度d人歧視1070

明顯係妒忌
例如我呢啲用偽960既960M

Skyrim表示"以為張卡大就馴服到我?"

比你用超級電腦又點 咪又係CTD

換新機就係為左打Skyrim可以冇顧忌狂裝新mod, 點知而家未爆quota已經一推問題

唔裝mod都大把bug同係咁彈game,我用nasa部機玩都一樣

呢度d人歧視1070

明顯係妒忌
例如我呢啲用偽960既960M

Skyrim表示"以為張卡大就馴服到我?"

比你用超級電腦又點 咪又係CTD

換新機就係為左打Skyrim可以冇顧忌狂裝新mod, 點知而家未爆quota已經一推問題

唔裝mod都大把bug同係咁彈game,我用nasa部機玩都一樣

nasa唔好再研究殖民星
你解決Skyrim ctd先啦

原版skyrim 得4gb 好難唔ctd

原版skyrim 得4gb 好難唔ctd

SE都會CTD 不過少啲
首歌好好聽

配埋呢首歌歌名個景

你講到四代好吸引咁

畫面其實可以好靚,四代亦都一堆種族mod比你整囡囡

唯一係d npc 可能樣衰d
個垃圾第三人稱同戰鬥手感
但劇情絕對1流,個人覺得4代d quest有少少催淚 賊會同黑兄同主線都好正
兩個大dlc亦都係良心之作
個個都紅名

個個都真絲黎架 好似係

咁絲打都可以睇女既

Bi乜來,bad ipad?

姐係雙插頭

純潔既我表示唔明你講咩

字面上既意思囉冇其他含意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞