[PC]Skyrim集中討論區 04 2017一定要得

997 回覆
9 Like 0 Dislike
世界觀會唔會吹到同skyrim 一樣大呀

唔是吹的
事關佢地依team developer係Oblivion時代都整個類似既mod, 用Oblivion既assets整左新既世界叫Nehrim,同宜家Enderal同一個世界,下圖係佢地既世界地圖

成個地方叫Vyn,每個地方都有唔同文化,宜家Enderal既主角因為係混血兒所以會被當Outlander歧視 至於神魔方面我知道有設定過但我玩左唔係好耐,唔太清楚

設計左成個世界好pro
不過tes果D都未熟
世界觀會唔會吹到同skyrim 一樣大呀

唔是吹的
事關佢地依team developer係Oblivion時代都整個類似既mod, 用Oblivion既assets整左新既世界叫Nehrim,同宜家Enderal同一個世界,下圖係佢地既世界地圖

成個地方叫Vyn,每個地方都有唔同文化,宜家Enderal既主角因為係混血兒所以會被當Outlander歧視 至於神魔方面我知道有設定過但我玩左唔係好耐,唔太清楚

設計左成個世界好pro
不過tes果D都未熟

我都無記 是但啦記得大概就算

唔驚
呢個po有專家

設計左成個世界好pro
不過tes果D都未熟

我都無記 是但啦記得大概就算

唔驚
呢個po有專家

誰人輕輕的呼喚我
冇skse64 唔係好想玩

唔驚
呢個po有專家

誰人輕輕的呼喚我

屌未打完

高手
有d關於lore既野想問好耐,可唔可以解答到?
神器Gray Cowl of Nocturnal係Third Era或更早之前被賊人公會其中個叫Gray Fox既大佬偷鬼左,Nocturnal仲詛咒件野另所有戴佢既人都被世人遺忘。咁點解幾百年後Nocturnal會變左Skyrim既賊人公會既魔神?照道理唔係應該憎個公會憎到仆街架咩?

其實佢一直都係賊會守護神,佢個稱號係「陰影女士」,d賊緊係唔想比人發現,永遠都有陰影遮住自己行蹤啦

而個面具其實係4代賊會有出現過(想知劇情再問啦)
gray fox 只係一個代號,唔理邊個都好,戴住個面具就變gray fox。
佢一路以來都係守護神黎,你做得賊嘅守護神,我估都預左d賊會以偷自己野為終極目標掛

誰人輕輕的呼喚我

屌未打完

高手
神器Gray Cowl of Nocturnal係Third Era或更早之前被賊人公會其中個叫Gray Fox既大佬偷鬼左,Nocturnal仲詛咒件野另所有戴佢既人都被世人遺忘。咁點解幾百年後Nocturnal會變左Skyrim既賊人公會既魔神?照道理唔係應該憎個公會憎到仆街架咩?

其實佢一直都係賊會守護神,佢個稱號係「陰影女士」,d賊緊係唔想比人發現,永遠都有陰影遮住自己行蹤啦

gray fox 只係一個代號,唔理邊個都好,戴住個面具就變gray fox。
佢一路以來都係守護神黎,你做得賊嘅守護神,我估都預左d賊會以偷自己野為終極目標掛

同埋佢駛咩嬲姐,詛咒左件野咪夠
再唔係咪搵呀主角隊冧條友拎返件野囉,5代佢個鎖鑰(開鎖器)咪比賊會大佬撻左,最後主角咪隊冧佢還返把野

屌未打完

高手

原來佢一直都守護thieves guild
所有野都合理曬,咁佢咪勁慘囉
到Skyrim件面具依然下落不明

應該知嘅,遊戲入面四代個面具最後係玩家拎左(但設定上主線/dlc/sq主角同四大公會大佬唔同人黎),所以應該係繼續延續緊灰狐嘅傳說,做緊大佬
5代賊會基地好似有灰狐個像

唔玩都吹下有咩MOD好裝

屌未打完

高手

原來佢一直都守護thieves guild
所有野都合理曬,咁佢咪勁慘囉
到Skyrim件面具依然下落不明

應該知嘅,遊戲入面四代個面具最後係玩家拎左(但設定上主線/dlc/sq主角同四大公會大佬唔同人黎),所以應該係繼續延續緊灰狐嘅傳說,做緊大佬

個面具戴左有咩神力?

個面具戴左有咩神力?

所有人唔認得戴面具個個人,包括老婆屋企人,歷史上既野都無埋。所謂既Gray Fox就係因為無人認得佢個樣而改既稱呼,可能係同一個人,亦可能係好多個戴左面具既唔同人。

四代個陣玩賊會打到最後有少少感人

推介下子彈時間mod 幾有玩味

好叉涷啊!!!!

個面具戴左有咩神力?

所有人唔認得戴面具個個人,包括老婆屋企人,歷史上既野都無埋。所謂既Gray Fox就係因為無人認得佢個樣而改既稱呼,可能係同一個人,亦可能係好多個戴左面具既唔同人。

第5代潛行好廢搞到唔想玩Thieves guild個個有後眼

第5代潛行好廢搞到唔想玩Thieves guild個個有後眼

依家諗返四代劇情真係好好

好叉涷啊!!!!

第三張

唔知係mod定本身隻game係前期個個有後眼 但升完潛行之後全部都係盲嘅

唔知係mod定本身隻game係前期個個有後眼 但升完潛行之後全部都係盲嘅

本身隻game就係咁 我升滿潛行咩mod都未裝,d人真係盲既偷乜都睇唔到,d怪比我射幾下都搵我唔到

https://www.youtube.com/watch?v=lHbF9ynGZV0

推介下子彈時間mod 幾有玩味

子彈時間打龍好鬼epic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞