[PC]Skyrim集中討論區 04 2017一定要得

997 回覆
9 Like 0 Dislike
盜賊公會D人好屎繪
問個路都想食dragonborn

我個角要做akatosh之女有冇得諗

契女就得

照殺
點解會有得上契

契女姐係受佢祝福
其中一個akatosh 契女叫alessia
向akatosh祈禱得到回應感召之後帶領被ayleid 精靈(野精靈)奴役嘅人類起義反抗壓迫
係見精靈就殺嘅痴線佬聖戰者Pelinal 同有翼嘅牛頭人(佢老公 )幫助下,呢場奴隸革命成功左
之後同Akatosh 達成契約,承諾子子孫孫都會對akatosh忠誠崇拜,而akatosh就會送左佢帝王護符佢,只要龍火尚在(姐係龍裔皇帝帶著個符點聖火之類),佢就會保護人類不受魔族入侵同被精靈奴役
呢個符係第二紀元同第三紀元都唔見過,令魔族兩次入侵
而護符係4代已經比皇子打碎左黎救世界 令魔族永遠唔會再入侵

值得一提嘅係alessia 係起義前得到一個預言家Marukh 指引,呢條友創立左alessian order,又叫猴子教團
因為佢個樣極似馬騮

乜上古有牛頭人?
咁有冇佢傳人既消息?
冇就我條女係佢傳人

照殺
點解會有得上契

契女姐係受佢祝福
向akatosh祈禱得到回應感召之後帶領被ayleid 精靈(野精靈)奴役嘅人類起義反抗壓迫
係見精靈就殺嘅痴線佬聖戰者Pelinal 同有翼嘅牛頭人(佢老公 )幫助下,呢場奴隸革命成功左
之後同Akatosh 達成契約,承諾子子孫孫都會對akatosh忠誠崇拜,而akatosh就會送左佢帝王護符佢,只要龍火尚在(姐係龍裔皇帝帶著個符點聖火之類),佢就會保護人類不受魔族入侵同被精靈奴役

值得一提嘅係alessia 係起義前得到一個預言家Marukh 指引,呢條友創立左alessian order,又叫猴子教團
因為佢個樣極似馬騮

乜上古有牛頭人?
咁有冇佢傳人既消息?
冇就我條女係佢傳人

佢係牛頭人之父
同埋隔左成三千年

照殺
點解會有得上契

契女姐係受佢祝福

因為佢個樣極似馬騮

乜上古有牛頭人?
咁有冇佢傳人既消息?
冇就我條女係佢傳人

佢係牛頭人之父
同埋隔左成三千年

原來D人話牛頭人係Lore friendly係咁解

咁我想問akatosh同龍裔係咪都有關係呢師傅?

乜上古有牛頭人?
咁有冇佢傳人既消息?
冇就我條女係佢傳人

佢係牛頭人之父
同埋隔左成三千年

龍裔其實有好多個,初號機係5代dlc嘅boss miraak
二號機應該就係alessia
三號機叫Reman Cyrodiil ,可能係成個上古卷軸歷史入面數一數二勁嘅人
其他仲有Septim 全家n代,上至Tiber下至Martin
而最後一位龍裔就係5代主角

佢係牛頭人之父
同埋隔左成三千年

龍裔其實有好多個,初號機係5代dlc嘅boss miraak
三號機叫Reman Cyrodiil ,可能係成個上古卷軸歷史入面數一數二勁嘅人
其他仲有Septim 全家n代,上至Tiber下至Martin

akatosh 就係比呢個天賦某d凡人
唉 濕撚曬 唉 唔撚驚
唉 濕撚曬 唉 唔撚驚

好暗沉
唉 濕撚曬 唉 唔撚驚

好暗沉

個門口
好想玩 vr 版 skyrim
好想玩 vr 版 skyrim

VR第一人稱sexlab

佢係牛頭人之父
同埋隔左成三千年

akatosh 就係比呢個天賦某d凡人

我龍裔Alkaia, 都係A字頭,應該係傳人
此PO已完
祝大家雞年好似雞神咁屈機

乜都假 祝大家有女

乜都假 祝大家有女

獸人都有女
此PO已完

仲未完
好似好少放遠景咁

再黎個超近鏡

部機廢畫質差

估下乜地方 背景已經開估左
好似好少放遠景咁

再黎個超近鏡

部機廢畫質差

身材唔夠大wo

銀白之手既大本

乜都假 祝大家有女

獸人都有女

獸人不知幾正幾型

好似好少放遠景咁

再黎個超近鏡

部機廢畫質差

身材唔夠大wo

銀白之手既大本

黑兄基地黎

乜上古有牛頭人?
咁有冇佢傳人既消息?
冇就我條女係佢傳人

佢係牛頭人之父
同埋隔左成三千年

唔一定最後一位,因為仲有

唔一定最後一位,因為仲有

唔會有啦
龍裔嘅歷史任務已完成左
龍火不朽,奧杜因恢復神格,龍裔已經再無價值
好似好少放遠景咁

再黎個超近鏡

部機廢畫質差

身材唔夠大wo

銀白之手既大本

黑兄基地黎

我知呀我考下你識唔識分咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞