[PC]Skyrim集中討論區 04 2017一定要得

997 回覆
9 Like 0 Dislike

唔想逼你一定要用我把聲姐

咁仲有無其他絲打喺度
或者笠冬考慮下整男follower 到時大把巴打幫你配音 仲可以玩到廿幾重人格 每個唔同聲

其實我本來以為得意妹係絲黎
如果笠冬到時唔介意新手又記得我
我可以幫手

如果整男follower可以整廿幾重人格
重可以玩到屌自己

我要配廣東話版,等我教下你咩叫眼前一黑啦!

話說爐石有啲卡都係廣東話配音

點解既? 迎合鬼佬既Yellow Fever?
btw講開爐石,你地有無玩Elder Scroll Legends?

http://zh.hearthstone.wikia.com/wiki/%E7%B2%B5%E8%AA%9E%E9%85%8D%E9%9F%B3%E7%9A%84%E6%89%8B%E4%B8%8B?variant=zh-hk

呢幾隻粵語配,

http://gametsg.techbang.com/hs/index.php?view=item&item=10339#detail

呢個可以入去聽語音,
隻瘋狂的鍊金師開場白係「試下我既含笑半步釘啦」

如果天際有呢啲說話應該幾搞笑

笑左 好似幾好玩
如果Skyrim有依d招式名,配埋相應的動作/魔法animation就最好啦

笑撚死喇
不過絲打把聲係點?
夾唔夾我條女

唔太識形容,比普通女仔低音d?
你條女要咩style?

少出聲, 文靜style

女版佐助

好彩唔係嬌的的可愛個種風格
火影淨係睇過漫畫,無睇過動畫,翻香港睇睇

絲打唔係可愛系?
elder scrolls legend 其實幾好玩
但唔係太鍾意卡牌game
過完劇情就冇再玩
最緊要係睇佢d官方卡牌圖
精靈果然畫得好靚
廣東話配音點可以唔提隻叫talos 嘅解謎game
睇台灣實況主玩個陣旁白用一種非常有親切感嘅語言講野
唔知點解係game到聽到廣東話硬係怪怪地,訓狗同睇狗2都係咁
過完劇情就冇再玩
精靈果然畫得好靚

我都係 打左先知Skyrim做dark brotherhood任務殺左個個Emperor咁有背景

皇帝評價不一
有人話佢臨危不亂,不論係精靈打到黎個陣著草到北面保存實力等天際援軍,定比木精刺客打傷即刻叫卡牌王tyr去扮成自己反攻帝都
但有人話佢屈辱求和,唔繼續同精靈打,簽不平等條約

個人覺得係第一種多d
廣東話配音點可以唔提隻叫talos 嘅解謎game
睇台灣實況主玩個陣旁白用一種非常有親切感嘅語言講野
唔知點解係game到聽到廣東話硬係怪怪地,訓狗同睇狗2都係咁

訓狗一路睇gameplay一路起雞皮
我都想知點解

訓狗今作幾好玩呀
無人機流
空投炸彈真心無敵

咁仲有無其他絲打喺度
或者笠冬考慮下整男follower 到時大把巴打幫你配音 仲可以玩到廿幾重人格 每個唔同聲

我可以幫手

重可以玩到屌自己

btw講開爐石,你地有無玩Elder Scroll Legends?

http://zh.hearthstone.wikia.com/wiki/%E7%B2%B5%E8%AA%9E%E9%85%8D%E9%9F%B3%E7%9A%84%E6%89%8B%E4%B8%8B?variant=zh-hk

呢幾隻粵語配,

http://gametsg.techbang.com/hs/index.php?view=item&item=10339#detail

呢個可以入去聽語音,

笑左 好似幾好玩
如果Skyrim有依d招式名,配埋相應的動作/魔法animation就最好啦

笑撚死喇
不過絲打把聲係點?
夾唔夾我條女

你條女要咩style?

女版佐助

好彩唔係嬌的的可愛個種風格
火影淨係睇過漫畫,無睇過動畫,翻香港睇睇

絲打唔係可愛系?

Not even close
女版肥柒矮毒

雖然把聲可以扮

姐係可以佐助型啦
過完劇情就冇再玩
精靈果然畫得好靚

我都係 打左先知Skyrim做dark brotherhood任務殺左個個Emperor咁有背景

皇帝評價不一
有人話佢臨危不亂,不論係精靈打到黎個陣著草到北面保存實力等天際援軍,定比木精刺客打傷即刻叫卡牌王tyr去扮成自己反攻帝都

個人覺得係第一種多d

果然翁巴打係tes圖鑑黎
問佢一句會講哂背景資料

皇帝評價不一

個人覺得係第一種多d

果然翁巴打係tes圖鑑黎
問佢一句會講哂背景資料

其實係咪已經將成個UESP背熟左???

學海無涯
係咪要色差

訓狗一路睇gameplay一路起雞皮
我都想知點解

訓狗今作幾好玩呀
無人機流
空投炸彈真心無敵

無講過唔好玩,gameplay我好滿意
只不過…聽住d對話又廣東話又英文
唔知點解好似怪怪地,比人一種夾硬又中又英既感覺,好似見到街市啊嬸講英文對話,immersiveness即刻降到零

其實d廣東話算係咁
訓狗打交個陣 無啦啦又屌你老母,個阿嬸d英文又會咁流暢
過完劇情就冇再玩
精靈果然畫得好靚

今日殺左個帝國皇帝 有個假嘅比我殺左仲要比人通緝千五蚊 未做之前以前行刺女皇
其實個皇帝大定女皇大

今日係咁多訓教先
過完劇情就冇再玩
精靈果然畫得好靚

今日殺左個帝國皇帝 有個假嘅比我殺左仲要比人通緝千五蚊 未做之前以前行刺女皇
其實個皇帝大定女皇大

婚禮殺個件係皇帝表妹黎

其實最大權力應該係元老院(上古議會),姐係殺完皇帝見個條仆街

其實個皇帝大定女皇大

婚禮殺個件係皇帝表妹黎

其實最大權力應該係元老院(上古議會),姐係殺完皇帝見個條仆街

唔係指婚禮呀
我係話藍宮個女皇同黑暗兄弟會要刺殺個真·皇帝邊個大

其實個皇帝大定女皇大

婚禮殺個件係皇帝表妹黎

唔係指婚禮呀
我係話藍宮個女皇同黑暗兄弟會要刺殺個真·皇帝邊個大

藍宮個件
佢極其量只係天際揸fit人(仲要比帝國軍圖留斯半控制住)
皇帝叫做仲統領住三省同帝國軍團(天際個班係當地招募,唔是正統軍來)
過完劇情就冇再玩
精靈果然畫得好靚

其實個皇帝大定女皇大

殺左皇帝都係千五蚊咋
http://zh.hearthstone.wikia.com/wiki/%E6%AE%98%E9%85%B7%E7%9A%84%E7%9B%A3%E5%B7%A5
殘酷的監工

他所說的話語在廣東話為[重唔返工?] 書面語則是 還不去上班? 就是說監工在催促員工上班的意思

而家成日玩爐石,北群教士把聲好正
次次都聽到佢好溫柔咁問「邊個受咗傷呀?」,

咁仲有無其他絲打喺度

我可以幫手

重可以玩到屌自己

呢幾隻粵語配,

呢個可以入去聽語音,

笑左 好似幾好玩

笑撚死喇
不過絲打把聲係點?
夾唔夾我條女

你條女要咩style?

我咪係囉,少出聲, 文靜style
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞