|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
關你咩事
點會唔關
Ps4 PC Switch都有

BTW 買正版game未
老翻破解撚歡迎上貼吧搵同類傾
冇用
GC制先係最好用果隻
G GEN你買PS4可能仲平D
好靚
即買 go
真係幾靚
呢花吐魯絲
好肉酸就真, 個柄白色
鍾意白色都覺得肉酸
hollow knight仲未過到第一個save point 不停死
認真問, 其實無大作係真係因為run唔到, 定比人杯, 定純粹switch出得唔夠耐?
dark soul都port到落去, 點解其他唔得?
你話最一線食配置既port唔到我都仲可以理解
但二線少少既game無咩理由唔得 (例如code vein)
對廠商尼講都無咩理由有錢唔賺
會唔會係大作開發周期長, switch先出得年半
導致而家大作好多都唔侵switch玩
過多一兩年應該會好D?
過多一兩年實會好啲 不過係過幾年 唔係即時 同 dark souls都延期咗 其實幾sad.
係認同師兄嘅 不過現階段冇一線大作 咪一直比人踩
switch啱啱出嘅時候就有業內人士出嚟講嘢
話任天堂唔想情報漏出
拖到好遲先將開發機交比遊戲開發商
而開發商因為wiiU所以對任天堂冇乜信心
係去到4、5月開始大賣之後先開發
所以17、18年都冇咩大貨交到
要等到19年先會見到多啲3廠作品
認真講,如果佢只係求鳩其PORT隻驚過黎,
我都唔會揀用SWITCH去玩,除非你真係出街都要機不離手,
寧願等D廠商用D時間摸熟部機出隻用SWITCH先會好玩既驚,
咁樣我會比較希望見到
#BlossomTales #NintendoSwitch sales have now surpassed #Steam sales by a factor of 20! We're incredibly thankful to everyone who bought the game no matter on which of the platforms but @NintendoAmerica community really was the turnaround for this beautiful game.

https://twitter.com/FDG_Games/status/1034081153479790592
黑色底褲 白色肉腿
寧願佢出新作好過一味port
port 三廠舊作我覺得無意思
要玩嘅,其他機已經玩到
除非你好有需要携帶 mode
同你差唔多
大乱闘スマッシュブラザーズ

アシストフィギュア「リオレウス」
呼び出すと大きな翼を広げて登場し、激しい攻撃を繰り出します。リオレウスの咆哮には相手を気絶させる効果が!さらに口から炎ブレスも飛ばしてくるので、どう戦ったらいいものか…!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞