|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
仲有兩個禮拜就出undertale
無留意switch 近排消息,乜原來個破解已經真係用到黎玩翻版?以為淨係仲有好多野要搞

btw 都唔會破解,怕ban, 同埋其車 game 都唔貴唔知搞黎為乜
Hori鼓跌番價未
貪心羅,唔駛錢既野d人唔嫌多
如果會上唔到網連機,咁破黎都無乜謂
免費野幾時都有人貪,改完淨係等人出rom
重可以笑你班正版撚比完錢重要等
所sor9ry 囉,做唔到乞兒
琴日拎完部破解機上手, 真係幾屈機, 200gb 卡放满game 不特止, 隻Zelda 重直接連ser 更新中文, 個同事唔online 純玩單機, 重比佢笑9我拎一堆卡盒出街, 佢唔洗錢又唔洗換卡
聽落又真係唔錯咁
要玩online 就咪搞啦, ban 硬
老任呢次都幾煩, 部機主打local party game, 呢類game 最唔怕就係ban 機, 橫掂佢都無諗過online , 佢更新硬件出部switch 2 又係比人屌, 部機出得一年多d 就更新
都係,好多人都係買部機招呼朋友
另外8方旅人唔好去手多down 漢化, 最新消息係秒ban
面對身邊無正版意識既同事真係
有d年紀大既一開始聽到有switch就係度問有無得用r4咁
個個賺成3、4皮野都係咁撚樣
之前日森買 2441 JPY
嗰陣街賣 $200
高過 $180 都唔好買呀
無得講, 幾樣野夾埋的,
第一點,咁耐都唔出PARTY 就知老任唔想玩家ONLINE打, 想成班人玩下LOCAL 4P 8P
第二點, 好衰唔衰咁早出個破解,重要方便同真係玩曬全部GAME, 班人買你部SWITCH 都無諗住ONLINE 打, 你老任又咁想人LOCAL打,班友直頭DOWN曬落黎當做PARTY GAME PLAYER 咁, 查實ps4 都出左老番好耐, 不過真係無咩人問, 知道都係得個知字算, 唔通為個老番唔玩pro club 咩

12月前老任唔fix 呢個問題下年第3方game應該會少好多, 屌啦星隻OVERCOOK 老正未出就有得down重連dlc ,想唔死都難
想玩老番既人先會咁得閒走去搵有冇破解
冇抵觸 報導報左只會令人知有破解呢樣野
你個d理據只係blame the victim
係唔買既就咩因素都唔會買架啦
會笑人買正版哂錢既人同佢講多都無用
呢d白痴game真係有白痴買
垃圾都學人收錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞