|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
真係好insecure, 係咪一個二個都有被害妄想症?
麻煩解釋返樓上既野先啦,岩岩借返黎玩
人人都屌港任廢架啦,啲索狗真係唔止信仰心爆棚,仲要係眼盲
呢個仲變態走去search人, 係咪平時返工會stalk女同事?
高質打手好貴架,啲GK費係都優先比左歐美日本先啦
仲有咩任狗?索狗就聽得多,叫都叫唔岩
就好似某人一樣搵隻無人玩既火影黎吹奏一樣
講黎講去都唔敢回,下個ac請早把啦
買得太多印度驚唔夠位
想問有冇SD卡推介?
Toshiba
In addition to this, he added that PC, iOS, and Android Fortnite cross-platform play exists with the PS4 version of the game as it results in a better user experience.

"But actually, we already opened some games as cross-platform with PC and some others, so we decide based on what is the best user experience. That is our way of thinking for cross-platform," he said.

Back in June, PlayStation boss Shawn Layden suggested that Sony was looking for was to incorporate cross-platform play.

參考 #616

邊到有得買sd卡
你係咪想問買邊隻?
推介SanDisk/***/Toshiba,唔好貪平,買128Gb以上,同埋讀寫有番8、90左右嘅,我就用緊Samsung Evo+ 256Gb,sofarsogood
又要封多個
有消息指老任玩superban 激嬲黑客, 依家係兇下老任唔好玩到咁串, 等人做唔到生意
I mean 放6.0 出黎
呢場仗查實幾好睇, 老任咁快還拖應該一早有曬record 邊部機有玩破解, 係佢估唔到自己個漏洞大到補唔返
直接 ban 咪得
補唔補救根本唔係乜大事
有本事就唔好 online
老老實實, 班人本來就唔諗住online, 我估依家佢地最驚superban 係無得用更新檔, 黑客驚搵唔到食先拿拿林放6.0出黎show 實力話比班客仔知superban 完同無ban 一樣照玩到
BTW, 希望佢下次出switch 2 真係出番lan 位, 堆日本game 個垃圾ser 唔用lan 死硬, 出gvg 都死
就算 wifi好,都應該用LAN 啦
除非你鳩玩姐
豬同狗都分唔清楚

你都係去返玩PC算啦
好彩睇定D無入到寶貝龍

睇埋外國D玩左幾日既評鑑就知伏到仆街
第一晚2手區就一大堆, 呢個年頭基本上無game可以衝首日, 連fallout 都可以仆直
其實佢如果出隻有齊基本野既牧場物語 更甚至只係移植gba版 都夠佢爆紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞