|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
In 任系game we trust
算啦, 你咁睇, 做game 班人唔係咁睇, winning gvg fallout fifa 機戰 無雙, 根本全部拎隻20前, 10年前出黎重制就大賣, 注意係重制唔係就咁port, 都唔知佢地諗咩
唔一定, 可能口味問題, 星之卡比同姑隊長兩隻都好悶
不過zelda , 兩隻mario 都好得, sp 2 就不過不失, 呢d 大作好心出埋中文啦
無出中文
Splatoon2無應該係因為分區版權問題
如果佢fest 轉全世界玩就正, 咩時間都咁多人
但玩少好多主題,例如日本人會明筍定菇,但外國人唔會明
Circumcised vs Uncut
要取捨啦, 如果出少d 主題可以成隻game 轉中文我絕對支持
其實第一方新作係得splatoon2 無姐
呢個有其他考慮
但宜家幾乎隻隻都有,連港代既第三方twewy都有
咁fallout 4內容都係豐富嘅, 我都白金左 但小龍感覺似乜都無得玩 我都臨崖勒馬左
agger, 真心想佢有中文
蘑菇隊長係休閒治癒類,輕鬆玩幾好
睇黎你唔岩呢類
今作卡比就不了
請問MHGU果server係咪同MHXX分開架?有fd買咗GU叫我帶佢喎
有無邊隻MICRO SD推介
隻hollow knight 真係好抵玩
過左兩個區
想問下pro製制配對新機係唔係一定要用線接dock先配對到?
有冇其他方法?
用type c to type c直接pro制接落部機到得唔得
部機有教學,第一次都可以無線配對到,當我冇問過
長按power
(手掣嗰個l
sandisk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞