|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
買多部
佢地玩咩唔預你
四條女玩,叫我都唔join 啦
主要係你老婆都係到同啲女唔靚
小龍咖啡, 琴日(29號)日本eshop 訂左, 琴晚00分開GAME個陣唔見中文, 我見到開GAME畫面都無中文

唔係話30號出個個版本係中文咩?

有無巴打都買左網上版而有中文?
無錯
中文版先有中文
應該好多巴打提過
咁只可以當學日文咁玩啦
Square Enix Group and Tencent Group to Enter into Strategic Alliance
http://www.hd.square-enix.com/eng/news/2018/html/d84907a3a47a137b7d0b21bf9b62f088.html

Outcomes of this newly created alliance include the establishment of a joint-venture company, co-development of AAA titles based on new intellectual properties, the licensing of existing intellectual properties, and more.
Nintendoeverything

於 2018 年上半年度宣布將讓『足球經理 2018 觸控板』登上 Nintendo Switch 平台的 SEGA 於近期再次宣布『足球經理 2019』也將於 2018 年 11 月登上 Nintendo Switch 平台。

『足球經理 2019』是一款模擬足球經營的遊戲作品。在遊戲中,玩家將擔任把俱樂部推向勝利之路的球隊經理,除了要幫球隊編排戰術及風格打法外,還要招募球員打造最強陣容。此外,玩家還得在訓練場扮演要角,發展出屬於自己的球隊並為即將到來的比賽做好充分準備。

接著,在比賽當天,玩家將要佔據球場一邊的邊線,在神奇的白線外監督著球員進場後的各種表現。而玩家的足球觀念也將在本作中備受考驗!

在完美的換人或是戰術調度中,感受到苦痛敗北或是欣喜勝利之間的區別。

遊戲特點

在 50 個足球興盛的國家中證明自己的能力。
在聚集 2500 家俱樂部的積分榜中攀升。
於轉會市場中搜尋超過 50 萬名真實存在的球員與工作人員。
在開發公司享譽盛名的 3D 引擎下觀看屬於玩家的球賽。

本作已獲得「德國甲級足球聯賽」及「德國足球乙級聯賽」完整授權,讓玩家能在遊戲發售當天感受製作團隊所帶來的全新改動。

並且遊戲將會獲得來自 11 個國家內,超過 26 個聯賽的完整授權,以及來自世界最頂級聯賽中,一系列個人俱樂部的相關授權,而且還有更多授權仍待確定。這些資訊都將會在 2018 年 9 月底不斷釋出,敬請期待。

『足球經理 2019』將預定於 2018 年 11 月 3 日推出,敬請期待。
11/29発売!!【PQ2】佐倉双葉(CV.悠木碧)
https://youtu.be/qd25ON9mEFc
Cafe 仲有冇其他地方報價
可能做勇者
switch 冇game出要講埋d廢話吹水
緊係switch 啦,ps4大把game選擇啦,再唔買switch 版就冇乜game玩架啦
任豚要淪落到玩呢d on9 game
卡比真係好啱任豚智商玩
慣架啦,買部switch 唔識拎嚟打飛機唔好學人做任豚
死去買ps4 啦死索狗
買嚟掛塵咩,switch 都冇乜game出
上fb d switch 二手買賣谷收二手機得啦
廢機冇game 玩要淪落到買呢d低b game
佢最大賣點就係牧場之父乜乜乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞