|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=mQBsct8Xp2Q
老任幾時黎香港搞下呢d活動
寧願smash大叻
今個月4個大叻啦唔好嫌咁多啦
老實講有無呢幾個手機、印度direct都唔會影響到本身個normal direct架啦,岩咪睇唔岩咪唔好睇算囉
Capcom d野大部分自己Capcom Asia 做代理唔經港任架喎
你見佢洛克人合集行版全部都跟美版(歌曲版權同配音版權都算了,你行版標題用Megaman算點),1+2合集果堆個code要上美國e-shop而不是香港e-shop
但大神就代理日版
根本佢就唔係睇港任同香港玩家主流,只係方便佢自己
好多野睇得出Capcom Asia 香港方面仲停留喺拎其他國家版本貼行貨貼紙的年代
九成係因為當年特登出生化危機啟示錄中文版比港版3DS結果中伏,所以而家唔跟港任做法
capcoin 一向自成一閣 mh 都係自己批
幾時有下一隻度身訂造比switch 的MH...
Grandia冷飯,跟住到鬼武者冷飯
艾路村 mh stories
艾路貓當年覺得唔差
唔知有冇機會出一隻可以出街同人4打的gvg
Dragalia Lost ~失落的龍絆~ Direct 2018.8.30 香港時間早上11:30
https://www.youtube.com/watch?v=tiuKphEDU4o
係咪第一次同步有中文(字幕?)direct
肯出都已經好好
出左有埋1 VS 1都已經好難得
4 VS 4
唔知有冇機會出一隻可以出街同人4打的gvg
睇撚到眼殘

但就算近期gvg唔係都係for 一機雙打only
肯出都已經好好
出左有埋1 VS 1都已經好難得
2 VS 2
ban曬冇死
switch 呢部機真係冇撚用
屌你老母啦
mh根本唔應該出係任天堂d廢機度
夢幻模擬戰1+2 RE
2月7日
洗撚搞咩,香港行貨咁廢都咁多任豚中毒洗撚對班賤種咁好
Switch 9月27日 戰場女武神 1 [eShop]
Switch 9月27日 戰場女武神 4 [中文]
Switch 9月27日 Dragon Ball FighterZ [中文]
Switch 9月27日 無雙 Orochi 3 [中文]
Switch 9月27日 勇者ネプテューヌ | 勇者戰機少女 [中文]
Switch 9月27日 NORN9 LOFN for Nintendo Switch
Switch 9月27日 Towerfall
iOS/Android 9月27日 Dragalis Lost | 失落的龍絆 [中/日文]
Switch 9月28日 FIFA 19
Switch 9月28日 Arcade PAC(man)

出係PS4度隻MH會好玩左既咩?唔覺喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞