|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
嗱呢d就係理性玩家啦,唔係個d只係識杯葛我既鴕鳥任豚
switch 呢部機真冇撚用
啱啦,出比任豚打飛機
重温Indie Direct
https://www.youtube.com/watch?v=UHzsecqX-zU

今日 Into the Breach
8月30日 Messenger
9月6日 Hyper Light Drifter
9月13日 Wasteland 2
9月13日 Bastion
9月18日 Undertale
9月20日 Light Fingers
9月27日 Towerfall
10月 Superbrothers: Swords and Sorcery
10月 Zarvot
11月 Bullet Age
11月 Levelhead
11月 Transistor
12月13日 Dragon: Marked for Death
12月 Desert Child
2018冬 Treasure Stack
2019年初 Minekos Night Market
2019年初 Samurai Gunn 2
2019年初 The World Next Door
2019年初 King of the Hat
2019年初 "Goose is Loose"
?? The Jackbox Party Pack 5
Twitter Worldwide trends

Into the Breach
1,660 Tweets
痴線.... 當日未有DLC時正價買, 知道會包之後的DLC ,立即比錢
真係值得支持

好想快D 玩最後一個DLC
係最後2個

king of cards同依個對戰Mode
岩岩switch 出Monster Hunter Generations Ultimate同獵魔奇俠 巴打們點睇?
相信一堆巴打都有玩mhxx
但遲啲有中文真係心郁郁想買多次
要重刷過啲裝 不了
屌,睇錯
差D Ban錯人
認住個依
[gold]#[/go
屌,睇錯
差D Ban錯人
認住個依
#
呢隻game好似有簡中?買左先遲下更新會有繁中
龍珠今日有DLC
合體女超西同超級Baby
其他平台已上架
但e-shop今日睇過未上架
我寧願capcom port返exe1~6呀,加返隻online打就一流
屌我買左日版
日版俾日本公司包左翻譯+發行
呢隻純粹睇會唔會多左一班鬼佬因為玩過mhw而想接觸舊作 不過佢地應該會比傳統既操作嚇親

新ban法
唔比聯網
唔比更新系統(玩唔到將來的新game)
唔比更新遊戲
連裝左既老番game都玩唔到
可惜出面個老翻post收左皮,無得睇佢地反應
好似得英文? 聽落幾好評
破解完一日都唔上網同近距離聯機,係唔係就無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞