|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
但我又想儲黃金國個盒
Hollow knight仲爭true ending同兩個dlc 好難打呀 [black]the radiance[/black]
我ps4版幾個月無玩,
但印象中靈魂,服裝,招都好似從來唔係唔係100%掉率?
你咁講我又想入game周圍飛下
我都係咁諗
上星期Update 完
之前D關一定有一個敵角必跌裝備,只係要抽部位(技同靈魂睇機率)
而家裝備改成唔係必跌而係好似技同靈魂咁機率跌
(但會跌裝備的敵角數量增加,例如PQ127隱藏關四個人都會機率跌裝備)

另外,好多招改強左,淨係削左大爆炸龜波氣功
性能調整之後全體角色大規模增強

希特由最廢變成全game最屈機角
本身招式有破防技又有剋迴避技的反制技
強化技有超藍的增幅但冇超藍的負作用

倍率
超藍近攻遠攻都1.3倍攻擊力,但變身後不斷扣氣
超3近攻1.2倍,遠攻1.1倍,但打人唔會回氣
超2近攻1.15倍,遠攻1.07倍,不過打人會回氣
(本身所有超西都有回精力慢的通病)
希特個成長同超藍一樣1.3,但無任何負面效果

之前為左避免希特太屈,超必只係無視防禦固定打半行血,所以希特缺點係無咩大殺傷力技+無遠攻技

而家超必效果改左唔係固傷,但超高攻,打人兩行血,希特少左個弱點

同希特打會出現以下狀況:
防禦》食閃貫(破防技)
回避》食背壞(專打背後)
硬食combo》佢連技接超必打你兩行血
想同佢拉打用氣功轟佢》佢迴避技閃時搖攪,時間停止兼且即刻瞬移去你後面踢你一腳,即刻拉返近距離繼續屈你機

如果高手用佢pvp,對面根本無得打
但我買實體果隻係咪就係佢2千幾yen成個pass有哂
之前果d dlc都有定淨係得黃金之國?
明白 非常清楚
我之前都無留意,
dlc我淨係刷左合體札馬斯果招類似元氣彈(唔記得咩名),
跟住就無咩動力
我想問下E家日區ESHOP係唔係綁唔到VISA?
大家overcooked2 有冇ng+ 個update?
有咩慘過買左新電腦新moon
返屋企想玩switch試moon結果上唔到網
仲要星期3先上黎整
開電話hotspot
邊間 isp?
影隻 modem 睇下
Human fall flat美eshop做緊半價
有無人玩過?
好唔好玩?
實體都有曬dlc內容
couch co-op笑到反肚

ps日shop update完都有英文
Co-op係同機2 players定上網連線㗎?
唔夠你switch 打得勁冇game玩都j一餐
以佢既eq冇乜可能
咪一堆印度game
你呢d慘算得乜,switch 2018年得隻大餅鬥玩都係咁啦
https://technews.tw/2018/07/11/3a-limit-the-golden-age-of-indie-games/
Sony 高層:3A 遊戲將越來越局限,現在是獨立遊戲的黃金時代
Wii U OS v5.5.3

Improvements to system stability and usability:
   Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience
印度驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞