|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
我姑隊長玩左5關都係放左係到
不過係幾可愛,都係拎黎做party game算
隊長都做到party game?
如果2個人玩有人troll下GAME笑下都OK既我覺得
有冇巴打知依家大神幾錢
呢個2人mode其實麻麻
Donkey kong個參與性會好d
有冇巴打知依家大神幾錢
大神好似dl仲平過實體
switch 咁多。party game 唔洗玩呢隻啦
隻hollow knight 真係好抵玩
過左兩個區
如果個地圖可以放大d,可以自己畫記號就好啦
依家嫌佢太細畫得唔夠細緻,粒標記又大大粒
有無人同我一樣會玩hollow knight玩到起雞毛
除左我本身份人好撚驚蟲之外,同埋我覺得個氣氛環境好暗
之後又不斷死地圖又ON99咁,但係都會keep住玩
有無人同我一樣會玩hollow knight玩到起雞毛
除左我本身份人好撚驚蟲之外,同埋我覺得個氣氛環境好暗
之後又不斷死地圖又ON99咁,但係都會keep住玩
唔會啦,公仔可愛風喎
想儲實體
Happy Birthdays算有野玩 只不過玩完一個地圖就可以玩哂隻game 你唔會再開新地圖 我覺得係半伏
小龍Cafe感覺無乜野玩得黎玩法又單調 係大伏
利申:得Happy Birthdays
玩到邊?下水道仲核突,尤其啲聲
荒老之地呀,下水道果D真係好撚核突
下水道玩到起撚晒雞皮

啲屍蟲打漏一隻都令人想嘔
隊長溝女game嚟,不過搵pixel toad幾考眼力玩太耐會攰
車, 平時套野正好多, 最喜歡光
上個禮拜買200有找,不過冇四圍格價
又驚又好玩
2D版darksoul
係邊度買switch都差不多,分別不大
splatoon 先需要穩定
Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞