|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
https://www.hk01.com/%E9%81%8A%E6%88%B2%E5%8B%95%E6%BC%AB/196105/red-dead-redemption-2-%E5%85%AC%E5%B8%833%E5%A4%A7%E7%89%B9%E5%88%A5%E7%89%88-%E9%A0%90%E8%B3%BC%E9%80%81-gta5-%E9%81%8A%E6%88%B2%E5%B9%A3

簡單而言,如只重視本體遊戲買(預購)一般版便可、如想得到更多故事模式特典可買特別版、如愛玩線上模式則可買終極版。而超忠實FANS就可追求典藏盒(還要另購遊戲)。RED DEAD REDEMPTION 2已預定於10月26日推出,平台為PS4及Xbox One,PC版暫未公布。此外不管預購哪個版本,在PlayStation Store或Xbox市集購買數碼版後,都會送給玩家《GTA 5》的遊戲幣,分別是普通版50萬、特別版100萬、終極版200萬,如果是Rockstar粉絲兩隻遊戲都有玩的話,實在很著數。
屌,睇你d高質留言
喂阿生你咪咁痴線啦好唔好
到底你現實有幾失敗先要做埋呢d無聊野
仲要做人人討厭都仲繼續做落去
唔知早排唔見左係咪因爲新返果份1xk保安位無得用電話呢
細你十幾年既我咪繼續拎住你兩倍既糧日日返工打下機,上下連登睇你表演9up囉
反正我既生活又唔係淨得呢d
不過中年失業無野做係無聊d既
再加上中三學歷,講野無咩邏輯都理解既
低質素任豚就係呢d,用背景去衡量別人唔接受實際意見

睇我講野你就睇唔好咁多嗲
任豚都係,冇咩game出既機都可以買黎打飛機
我咁耐以黎未試過同你正正經經咁引經據典想討論咩
點知原來跟本就係無sense咁為反而反
咁我洗撚再咁認真同你個廢柴講咁多咩
你隻火忍就出啦,遲d同你一齊j下銷量啦
Ps4大作wor
邊度都係啊,得你係你中三四十歲失業咋,呢d咁成功既人士你估周街都有咩
乜條傻鳩原來做保安
日日俾D住客同主任當狗咁屌果D
果然我太睇得起個編劇
個ending 意料之中冇咩超展開
仲有少少爛
劇透:
一開始就話代價係最重要的野
都估到結局肯定係BE走向,因為佢地最重要的肯定是對方

大概4-5個鐘爆機,就算隻驚價格少個0我都覺得唔值
btw呢隻驚中文版冇得收coins
咩game
9月20 阿蘭德的鍊金術士123 超級炒冷飯
戰場女武神 有咩問題
難得switch 唔多戰略game
應該port 埋勇者別囂張
switch 有冇恐怖類 遊戲時間長既game
outlast 1 2
應該係盲目王子
做乜撚野呀師傅
爭氣啦,第一頁咋
Hollow
https://www.youtube.com/watch?v=mwwKKLm5kog
我自己好鍾意玩嚇到瀨屎既game
玩緊隻hollow knight,已經唔知自己行到邊
見到大家成日講season pass
即係外傳dlc
season pass包埋外傳dlc, 仲會有其他dlc包埋
你話阿,有邊個童話故事公主可以一拳收魔女皮
係話晒都BOSS比下面你打3次,唔係既話可以挑戰game界最廢boss歐陽峰寶座
btw一早講左呢隻不能只有我玩到
Report 咗先算,我地盡咗我地責任
我以為會係bad ending,個結局咁正路似比細路玩
係日服買咗隻 overcooked 2 一開係簡體中文 係咪除咗改部機語言做英文之外就無計

真係覺得啲 game 語言跟主機語言跳然後入面又無選項自己揀真係好戇鳩
呢個都唔止係戇鳩咁簡單
明明主機揀咗繁中/English
有咩理由會出簡中俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞