|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
連自己個名都俾人拎埋黎用
舉報洗板人人有責
Xenoblade出咗dlc又打到停唔到手
有無人買左sky gambler?好無玩?
其實而家如果新買
應該點先岩
說謊公主game評
根本只是一本有附帶操作功能的故事書
個玩法根本是十年前flash遊戲水平
解迷要素近乎無腦
收集要素睇唔出有咩用
係畫風同故事吸引
作為一隻橫版動作解迷遊戲完全冇動作性
冇咩怪打
難度非常低,仲低齡過卡比的難度
一本道的路線
但故事玩黑暗童話,根本只是靠賣故事
劇情暫時未爆機冇咩可以講
但如果故事走向太俗套結局太正路的話我會將佢列入糞game
正傳還正傳 9月個DLC係前傳劇情 分開玩
XB2真係抵到爛,買左佢可以玩成年
個過街老鼠名都搶住用搞到樓主個topic要打no.
我講既野全部都有內容都可以話我洗版
咁樓主你都可以話佢洗版啦
唔啱聽就話人洗版,似足共剷党d衰野排除異己
總之係尊機重道呢隻過街老鼠名都block得
垃圾都學人收費,咪又係送d乞衣印度game
買switch版啦,再唔買就冇乜game玩架啦
任豚視覺係咩狗屎垃圾都好只要係switch 出就係正game
switch 直頭抵買啦,冇game 玩任豚都可以拎黎打飛機
無用架,連狗唔會理
矛驚挽
依啲咪叫犯賤,見真係無人理佢,諗住扮人黎陷害人,以為連登仔真係兒登仔靠睇名block人
點知陷害又fail,自己個名都無埋
依啲咪偷雞唔到蝕渣米
過街老鼠名你地咪偷到夠,我本身都係偷舊登個尊機名
我只係想同重有理性同良知既任天堂玩家正常討論

我唔需要d盲撐switch 既任豚鴕鳥睇我d高質素留言
小學雞到
你估阿連會好似你地咁冇良知排除異己咩
其實拎走尊機重道個名重衰,變相食咗我比人鬧緊既名
你地而家反而唔知用咩稱呼鬧我,拎我名個on9 仔真係蠢撚過隻豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞