|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
其實呢 我從來冇講過話好快出到
我只係話隻game完成度低未到宣傳期自然唔會講
事實近年係咁播片既game反而係咁推後發售日
同埋隔離po大topic係講switch頹勢
我自然會講埋switch其他game
反而你係咁腦補出唔到真係好on9
唔好意思 我新手入嚟想問一問野 對於啲更新唔係好識
上年因為mario kart 8所以入咗坑 網絡連線同人對戰好正
咁依家佢轉咗要收錢至可以連線 買會員又好貴 (利申: 我窮撚學生 ) 變咗單機自己玩
想問有咩game推介 我冇朋友 得我自己一個單機
同埋eshop個方面 我追咗前幾個post 將ac地區轉咗日本
如果想係eshop買game一定要信用卡? 因為我冇信用卡
平時7仔見到有任天堂點數卡 個隻係咪冇用?
labo個啲game好似好正 但幾百蚊買紙皮 玩唔夠幾舖就完
用日eshop就唔好買7仔卡
Eshop買game可以用tapngo買
會員2400円,其實都係二百唔洗,join左好過單機既
上網大把人打
只係你唔去搵
一年online收費先$200到,咁都叫貴
你都係賣機/玩老翻啦(比人ban左唔關我事 )
今晚買hollow knight先
反正gold coin唔知點用
將實體game all in墨西哥
隻hollow knight幾蚊就換到返黎
XB2黎緊出果個DLC係咪可以直接係E-SHOP度買季票,唔洗另外買實體?
如果你本身有XB2,季票包晒
如果你無買XB2,就要另買
隻龍珠XV2
以前100%跌裝但唔知跌邊個部位
更新完唔知係唔係大部分角色強化易打左緣故
而家D裝唔係100%跌
尋日打左邪念波頭手腰腳,爭個身
之後連續四場唔跌裝
(隱藏關果4個人每個都會有機率跌邪念波裝)
四場16次機會都唔跌一件

咁都算啦打算慢慢刷,點知隻game好似有bug咁
明明隻game auto save
今日再入game唔見左腰同腳,得返頭同手部件
尋日明明手腳係同一場拎的,冇理由今日再開有手冇腳
我寧願你改返100%跌裝再1/6機會抽部位囉
場場打晒10條友得個吉,玩野咩
好似有eshop 版黃金國
唔需要xb2本體
よゐこのマリパ で共同生活 第1回
https://www.youtube.com/watch?v=KhPefFPVOL8
之前諗唔到 冇擺coin落墨西哥
港任:

由2018年9月3日(一)起,將增設葵涌維修服務中心。前往維修前請先致電預約,多謝合作。
實體一樣唔需要

又黎
繼續集氣
我要光焰
1. 如果同時list晒咁多時區個日期應該會寫好啲 (Sep 11/ Nov 9)
2. source: https://twitter.com/Sora_Sakuraii/status/1036423827016835079 spoiler: fake account
Sora Sakuraii

柒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞