|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
平時都廢9事回你啦,但我其實真心想知
6月尾到宜家出咁多都唔岩
咁不如你講下咩game先岩啦
太鼓咁多人玩又唔岩
運動類有mario tennis又唔岩
Jrpg八方又唔岩
要動漫類我英又唔岩
下個月頭有埋mario part聚會類又唔岩
定其實你係要dmc,rdr2,horizon 類
咁你不如賣機換ps4啦
我幫你收都無所謂,好過見你成日on99係度發d 9野
我今次就認真問既,你又9唔撚答8既話就算啦
跟住落黎年尾又有pkmon,今次隻大亂鬥咁勁就更唔洗講
動作類dark souls, 另外又有Diablo 3
妖怪手錶又係年內出埋,你要起野既dq builder2 都有
咁都無野岩
你不如答我你到底想要咩
認真問no offense
仲響度理隻狗
人地啲PS4係用黎打飛機架,無印PS LOGO既一律係垃圾黎
平時都唔理,今次出面個post睇都無睇
但真係想知佢口味係點,如果又回埋鳩野咁我呢次真係完全封鎖算啦
咁你一早就應該完全封鎖佢,佢係一定答你鳩野
因為佢唯一立場就係搞事
有隻Indie Party Game睇落唔錯
似係Board game類
觀望住先

https://youtu.be/hwz7OafkXkY
我連講緊邊個都唔知
睇黎鎖得,上次又係今次又係,淨係識潛水
日日話無game,講完問你到底要咩game就潛水
哂9時間
仲有,識負評,負完就走人唔回,
做男人做到咁都算失敗
睇完隔離個POST,以後有咩新驚公佈話要出,都要當出唔到
我打一堆game果個回覆完全冇人回
我終於知道鴕鳥心態點解
佢仲學人講鴕鳥,咪笑大人個嘴啦
你老味係上個post 屌完你又唔敢還拖, 屌你老母依家黎單單打打
轉場呢邊講囉, 屌你老母咁中意講下話, 隻真女神轉生得條cg 咩7都未有 , 你老母講撚到聽日出咁, 你係咪弱撚智呀, 叫你個做雞老母接多兩個客比錢你去醫啦
係咁人身攻擊代表你好有道理?
講真真女神轉生4f有片睇到發售先短短4個月
間間廠做法都唔同
佢地鍾意有一定完成度先做大宣傳
你估間間都係sony要講幾年咩
真5 cg 到依家足足11個月, 新圖都無張我真係唔撚知你咩事咁老定短期內出到
咁你唔去屌下ps4啲game等咁多年先有得玩
Death Stranding年年播埋啲意義不明既片你又唔去屌幾時出到
有片睇冇得玩有撚用咩 蜘蛛俠播播下片水都縮埋啦
黎緊switch有mario party starlink又有火狐 聖誕季又有Pokemon 大亂鬥 英雄不再 再黎仲有火紋
唔啱玩咪去攬住部ps4囉 老任係鍾意突擊出game架啦
都唔撚明你咁中意拉ps4黎講做咩, 係咪自卑到咁一講隻真女神未出得就要拉人地部機黎講, 無gameplay 講到好過有你都算係咁
因為有gameplay唔代表啲咩
亦唔代表好快有得玩
ps4就係一個好例子
咁有個名都唔代表咩,不如j 埋名都無ge game 啦, j 下gvg 下年出switch, j 下mhw 下年出落switch, 橫掂得條cg 都打到j , 唔差在打埋呢d game j 啦
講講下gameplay又變有個名唔代表咩
係到偷換概念混淆視聽
咁多game唔講死捉住隻完成度低既黎踩switch
你唔識簡其他game黎玩?
唔講以為switch得返真女一隻game未出
黎緊下星期異度2dlc都有排玩 你繼續表演啦下
本來個topic 就係講真女五唔知幾時出到, 屌你你咪文盲呀
真女都唔知出左幾多集獨佔係任系機到
你既擔心根本多餘 時機到自然會講
同埋要答既都答左 有gameplay唔代表好快出
例子都一大堆比埋你 a社冇咩難產紀錄 何況大作
我寧願佢整得完整啲再賣
見到你講gvg令我諗起炒價入手隻Gm vs zaku真係屌出聲
出左好多集代表好快出到? 有game play 出到機會大定 咩7都無出到機會大呀, 錯咪認錯, 死撐都on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞