|Switch/3DS(97)|--請提防會員#65144--|Diablo3|新indies情報|

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
宣傳又話各部位會變大變細, 而家睇落冇乜變化, 好普通shooting game.....係咪我冇深入睇?
Smash Bros Pro Controller
經paypal買冇問題隔多層又安全d
上網睇日本Eshop要用番日本Paypal先得
而日本Paypal頭先試過又要日本Credit Card先用到
仲特登買左張256GB嚟入Game 而家要買實體卡
我都係東亞master
日本 南非 eshop 買嘢未試過有問題
你買咩game 得日store有
定最平
想買G Generations Genesis 男朋友好鐘意高達
同埋太鼓達人 又係暫時得日版有
我恆生同東亞張credit card都起日本買到game wor,加埋都買左十幾隻game,係咪你唔識日文,入完crrdit card資料,確認得一次就撳錯制出返去?要確定兩次先會down game同真係收你錢架wor
我買其他地區都冇問題
但日本eshop就唔得
試過開新AC再買 都係話我張卡用唔到
但打去Card Centre 佢話我張卡冇Block過任何交易
仲顯示到有Eshop授權嘅紀錄
唔係呀 係入張卡資料佢左上角就彈左句紅字出嚟
google translate意思係話我輸入嘅資料有誤
Cap張圖,cut走晒啲信用卡資料,跟住upload黎睇下啦

打完卡資料㩒確認就會Refresh過個page 但多左呢句嘢
無謂摶del漏野啦
係咪咁
係呀就係咁
轉過電腦上Nintendo Account綁又係唔得
但明明我張卡正常可用
琴日仲綁到但買唔到嘢 今日Remove張卡重綁就連綁都綁唔到
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=31587&sn=8882
圖source

事主話過兩日再試又得左
鐘意高達唔一定岩g gen加喎
有部份人係鐘意seed呀00呀依d
唔係全部都鐘意uc系列,而且隻game冇中文,搞清楚先好買
最後一日
我見佢上次搵番部Gameboy玩嗰隻game又係叫G Generation
手機之前又係成日玩G Generation
應該呢隻都啱掛
tap n go啦
試下轉用 paypal?
Cyberpunk
我見外國forum好多人都讚,但我覺好樣衰下
係咪得我係咁覺得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞