[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #8

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
岀晒之後先有
直買year 3 pass得唔得
但宜家買冇咁抵

利申唔知仲有冇得買
其實啲場多數都係雙梯, 好易睇
留兩邊樓梯畀mira
game入面聽唔到人講嘢 set好咗啲settings都冇聲 聊天語音量都較到100都係乜都冇(遊戲聲有係冇語音) 有冇人識解決
右click你桌面右下個喇叭->音效->播放->簡番你用緊個個裝置->設定成預設通訊裝置
TTS Update:
Glaz is no longer able to destroy Castle’s Armored Panels with the OTs-03.
Originally, we had a bug that prevented Glaz from being able to destroy Castle’s Armored Panels. As this makes sense, and is a positive way of adjusting both Operators, we have decided not to fix it. The next step of this interaction will be to prevent Glaz from shooting through the Armored Panel. We are not able to deliver that with Y3S3.0, but it is likely coming with the Y3S3.2 patch.
有冇人打歐服?
間接buff左castle
唔係就重製castle咩
有冇ECHO專精教下我大約點玩 想練呢隻
場場都有幫隊友暈 幫睇視野報位 但D隊友對槍都係輸唒死唒
最後得番我一個 我又唔夠打 之後D隊友就屌鬼要踢
但D隊友對槍都係輸唒死唒
其實ECHO係隊友混戰既時候 係應該照用部野幫控場 定係出去幫對槍好D
成日一自閉就自閉成場
開場用drone 玩到開戰
震一下先睇下hold唔hold到戰線
唔得既咪切出去幫手集火
你預你玩呢隻會忙到無停手
仲要有兩部之後你要切來切去睇位報位
同埋可以放係d 牆後面對完位穿牆
反正你架drone係對面無IQ 唔tag人,唔震人既情況下好難比對面打爆
一個driver分音嚟做乜
搏唔過
睇review都無人話"得啦alpha取代咗2", "買alpha啦"啦
其實冇,你玩得echo maestro e d就預左係被動型要玩配合靠隊友做嘢
如果你覺得隊友對槍廢我建議你玩lesion呢類唔洗靠隊友既守點角
我就係google"hyper x alpha vs cloud 2" 睇
d人話alpha d聲靚好多 係咪故意吹奏就唔知啦
其實價錢差不多 只想買個好用既唔洗再換
如果真係要講咩特別技巧我唯一念到既係,玩飛機之外留意自己有冇俾人drone到,俾人drone到既話可以即刻換位bait人去打你原先camp個位,輕鬆free kill
咁咪買個貴啲囉
係無得試我先唔推薦啫, 都唔會伏得去邊嘅
我鍾意拎echo去objective附近遊走喎
一部drone守base 一部就跟我去遊走索敵
但記住唔好行咁遠 echo會rotate唔切
1、閃盾衝刺速度大約比現今版本快8%

2、妖怪不再有綠色的濾鏡

3、所有盾牌幹員蹲下時頭部會微微露出

4、Smoke的毒氣瓶從以前的橘色改為黃色
知你好撚威喇屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞