[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #8

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
Thank you
咁我都係用返電話headphone算
唔做裝備撚

屎忽痕買左一包抽
點解一抽親包 個畫面就定咗係到唔郁 要重新開game先冇事
搞到唔敢買包抽 太煩
琴日換完cloud 2
聽聲真係好左
之前玩call 手機條女 call完之後係分唔到D電話聲係邊個位
皮已負
其實點解有時一team kill到人就會比人踢有時啲撚樣同一回合殺兩個先比人踢,我個fd係上一場比條撚樣team kill,點知下一場又遇返佢,咁就即刻開佢老母波,點知一殺就比人踢撚咗
主槍同副槍都勁撚到戇鳩
大槌如果個點係樓下可以開地板打人
支smg就nerf
玩完Test server 支SMG已經收咗皮
唔知係啲人白痴定想害鳩你
新手唔熟圖唔會識玩鎚
日日都有場係MVP
但都係銅牌
日日群係銅牌既rank到打 就算場場都mvp都磨利唔到自己把刀
咁應唔應該換C75?
bearing 9係咪都係廢哂?
上過銀
隊友同對面既實力差距
0 0 5 拖低你
之前rouge9做過分析話cz其實dps高過smg12,但唯一唔好係冇鏡

鎚嘅utility可以話係全game最數一數二
基本上新手死咗對隊伍都冇影響
最重要係支槍易控,適合新手,又有炸彈用
次次新手玩,我都一定推介用鎚
支槍易唔易控冇影響,除非第一次玩槍game

技能對隊友無論如何都冇壞影響先適合新手
我同意第二點啊
只係我認為第一點都係同樣重要
例如無論個人係咪第一次玩fps game
你都唔會叫佢用ash/buck呢d射到上天嘅角作為第一隻角架嘛
而鎚就係係無論如何都冇壞影響嘅條件下有較易控嘅槍

觀點與角度問題姐
係點上面開地板唔見得有咩壞影響
如果你講r4c其實好易控
如果唔熟圖亂開會害死人

槍法好但唔熟圖嘅新手玩ash係絕對ok
三速,舉槍快,槍唔算難控
【Devils台】香港唯一專業Rainbow Six旁述 / 真正學到嘢嘅台!

LIVE NOW

Twitch: https://www.twitch.tv/devilsgaminghk/

YouTube: https://gaming.youtube.com/user/devils0459/live
acog就難ga啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞