[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #8

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
Ash用得7會比人屌
鎚佬7未見過比人屌
Dondon用得7都唔會比人屌,但會比人笑
你試下唔識玩用fuze去打rank,由選依隻角果刻我已經屌到你上天台
到直講緊casual囉
新手學咩人玩rk
新手打rank 唔係問題 搵多四個唔care rank 一齊打
有點難
由其係到搵/上discord搵
我同fd 無恥雙排紫銅快車
要搵多3個一齊無恥
向金牌出發
下季先喇
ssd
用邊個用得柒都會比人屌架喇
鎚佬開錯板整死自己都一樣會比人屌 累死隊友直頭比人踢都見過
邀請唔到好友一齊玩,係咪維護緊?
向鑽石出發
最後咪又係紫銅
Me唔係
呢隻驚
亂黎先係問題
新唔新都好同隊友無溝通
鳩開位/唔支會隊友就開位真係好撚滾
見到就關game

第二樣就係0/0/n就唔好撚教我打機啦
D仆街死左報位係睇撚住你個人黎報
唔係睇cam,睇/聽車
報D你自己聽到睇到到既資訊比你
真係多撚謝
教打機最煩,talk too much
不過都好過啞撚,至少d口水佬會報下位
用有限既英文黎報位
【Devils台】入嚟睇TTS喇,有新角色睇呀~

Twitch: https://www.twitch.tv/devilsgaminghk/

YouTube: https://gaming.youtube.com/user/devils0459/live
唔係架
唔係架
講緊佢地死左
睇住你個視覺
比翻D你自己知得到既野你

例如你左邊有聲 你樓上樓下有聲
而明明你自己聽到佢地嘈到你聽唔仔細

呢D又嘈到你自己聽
有冇資訊價值 唔報好過報
靜音好過
講到呢樣
通常都要望下佢本人Kd ratio 仲要呢場既戰績先決定信唔信佢報d料
皆因成日撞到d大陸佬 報埋d舊料 當對手唔識郁既
自己又聽唔撚清楚腳步 又要係到不斷鳩叫 阻撚住人聽野
https://www.youtube.com/watch?v=Cl3nOKyvepI&feature=youtu.be
其實隻buck係咪有可疑定我多疑
由我係廁所果下我算可能有隊友報位,但最後佢跳落黎果下中間望左望左邊而果個位就正正我企緊果位假fake(因為佢知道有killcam),之後佢望左陣廁所,下一秒就移過黎我度
估唔到問左個新手問題會引發鎚佬研討會

BTW今日20lv走去打rank,隊友唔好彩team到我(兩邊平均90lv up)跟住有條友未知我廢,有兩三局全程用車同我語音導航話哂啲敵人位置俾我聽,然後我殺哂佢去,個感覺真係好正 ,最後打到延長賽輸咗 ,成場隊友都冇怪我仲好幫我,搞到我都覺得唔好意思

之後再打一次rank 平均60lv,我carry左兩局最後贏埋,爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞