[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #8

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
好似白金
我覺得唔似外掛 Check完廁所check左邊好正常行為
我意思係有啲位要搏槍就點都要搏槍,如果因為覺得自己槍法唔好唔敢同人正面搏槍就只會無限輪迴信心都輸埋對槍永遠都輸,其實MacieJay好多時都好主動同人對槍,只不過佢會多啲Tricky啲既打法,但如果純諗住靠套路去殺人自己枝槍都控唔好就會本末倒置,以上小小個人意見
好簡單再講下,防守方二打四,放人入黎plant diffuser再搶返個點贏面大啲,定係用槍口死mark實對槍贏面大啲,其實極大部分情況前者都係好難come back,仲要唔計你放棄左你隊友既話基本好容易形成最後你要1v4既局面,除非你走散係主動去pick其他人去take返個advantage,如果只係覺得自己槍法唔好避免正面衝突既話,我會覺得真係你錯
白金既話有依個技術層面完全唔岀奇啦,仲有可能聽到腳步,你話佢銀就可疑姐
呢隻驚開掛真係好難分
就算佢真係銀呀
望完個洞口咪望第二到
-6見到你係正佢槍口都唔出奇
-6既野 撞到mouse 180度走火 lucky shot爆頭都有啦

總之檢舉先啦
分係唔係掛又唔你係責任
有冇人發覺tts既畫面係靚啲
有冇人撞過Montagne bug定唔知係外掛
我個fd 見條友開住全身盾用手槍射
而我嘅視覺雖然見佢拎住半盾射,但就算佢reload 射身都好似射落全身盾咁
條撚樣自嘲完Ubug,wtf lol etc.. 都仲場場用
對面5個人都9 ping 唔知係香港定台灣人
想問呢 zofia 支dual grenade launcher 換mode個hotkey 可唔可以轉?
唔想禁b制switch
當然可以
同轉單發/Auto 同一粒制
啱啱見到
HK 有冇report
可以
係咁豬
GLITCH黎 可以全盾開槍
見親邊個用即Report
場場都撞到bug盾
Ubugsoft
Leo hell
Elo hell
用嗰啲全部狗黎
好撚狗閪,咁樣打機有咩為
新片(唔係教學片),希望大家可以支個持

https://www.youtube.com/watch?v=bpf-Xi8nP0E
頭先我落電係強化牆,但燒唔晒hibana d x charge,幾時改過嚟
條友壓槍好勁
早腸
佢active左燒唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞