[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #8

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
就咁呢段片好難睇到佢hack
佢跳落黎個下fing一下左又唔代表佢透視
同埋你個位啱啱係hallway殺完人 都會推斷到你係門口 詳細應該要睇多啲先肯定到hack定點
同埋佢跳落黎望一望左邊個下 可能純粹想check角落位既小動作嚟 真係要多d片先研究到
Btw巴打幾撚勁
我一般的 冇槍法
打rank最憎就係啲隊友會屌隊友罵隊友永遠自己感受行先 依類人我同咁多人玩過 係香港最多 好似今晚同左一條友打 佢自己對槍輸左就懶我 冇幫佢睇實又點點點.....又話自己顧好多個位 佢要我同佢企實個點到 但人地對面仲有四個 個點本身係地底又細又窄架啦 我緊係老閪都企散啲喇 一陣對面一下咁rush 入黎一定兩個人死硬 冇腦 條友成日都懶係咁叫你話:佢係你左面呀 !。大佬我緊係知喇 我就係好冷靜咁去打唔會正面交峰 。聽佢咁講就知死衝動啲人黎 我明知自己槍法唔準就緊係用套路去打架啦 佢就成日都屌我做乜鳩 佢都唔知有冇睇過macie jay
永遠靜係跟人地啲pro咁打就學咁打 但又唔知自己乜料
Sorry 打到1999
利申 我所有野學mj的 冇睇過pro
其實我同條友打左好多次架啦, 不過佢係我朋友既中學同學 ,所以先同佢地玩, 佢班同學先慘, 平時比佢屌仆街 我本身都少出聲理佢地 但今晩我真係忍唔到佢,因爲佢講左句過左我底線既說話之後, 開聲屌柒返佢 打rank咁撚燥底就咪撚打 就輸唔係諗點打好佢 而係屌左隊友先 團隊精神
Check位姐,佢知你大概係依個位置附近,每個angle都check好正常
可能係我多疑
不過佢反應都快,你一岀佢就react到,條友咩rank?
唔似啦
佢一早知你係廚房
9月4號更新Y3S3
盾角蹲個陣終於唔會突個頭出嚟
TTS唔係突出黎咩
Official release note話呢個係bug嚟
仲以為大nerf盾狗添

閃盾狗ez rush gg
你意思係因為你知自己槍法唔好所以放左佢屎忽冇睇實你應該要睇既位?其實好多時以小打多係要主動去同人搏槍將個人數優勢拉返近,因為你等人地setup好晒點攻係更加難守得多,我自己最怕隊友明明玩fps但係適當時候唔敢同人搏槍,由其是進攻永遠只會等對方行入自己準星入面
得呢條片好難話人hack
啱,我都同意,如果2打4死camp人地入嚟逐個死係人地on9,正常有意識識打會同你trade kill,所以守方依d情況就算用maestro echo依d都要agressive岀去攞頭
有無其他網賣credit 平啲 除咗淘寶 推介
係咪9月4出新英?
屌鳩佢話佢係勁而家就係你睇緊佢打,而唔係死左望住人地玩係度鳩叫啦
所以我咪走囉
我冇放佢屎忽 我只係走散去睇 而唔係企埋一齊去守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞