[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #8

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
識玩一定係用M45
同大盾加左輪一樣咁好玩
ALIBI個人簡介個幅圖好靚
左輪完全係挑戰
concept art仲正
渣住支手槍咁樣望出去
bond girl
但係GAME入面冇得簡幅圖個支槍
新角幾時出,岩岩儲左25000
岀左都仲要等一個星期先買得
想入隻耳機玩 用開入耳式razer hammerhead pro v2
聽到左右 但上下遠近硬係覺得唔夠清晰 較左夜間MODE都係咁
睇中左Hyper x cloud alpha /cloud flight
有冇巴打用緊 alpha分開低音同中高音好似幾正 但flight見人評價又好似好d
呢兩隻簡既話邊隻好d 純打機 唔聽歌 同埋個頭都幾大下
alpha除咗兩路分音其實同2一樣, 所以想慳啲買2就得, 分別唔大
佢地一定完勝flight, flight比較粗聲, 多人講嘢會好煩, 如果唔係一定要無線, 真係唔好買無線耳機
無線可以試吓hs70, 有無SE都係同一舊嘢, 唔同色啫
大頭仔唔好買steelseries

razer除咗da elite成功之外, 其他都係玩具

利申cloud flight, 賣咗cloud 2畀friend
唔係粗聲, 係磨鐵聲先啱
咁買alpha算 有線冇乜所謂反正打機屋企用
買cloud2
不過可以話比你聽 你買咩耳機上下都係會聽得唔清楚
隻game既聲音係靠空氣傳播 好似係
d 人聽到埋行落唔同地板出咩聲
新玩左一個月
成日聽聲以為上下層/轉角有人,點知原來D聲係我自己整出黎
台灣有個Bosz 出教學so call 叫做正常
極新手入門
打雀位都有教下
我有個a50 gen 3想放 有無興趣?
開鏡有聲
記錯左,
原來得40-50

點解喺ddsuper買係hkd420 但係steam買會係hkd840 兩個有咩分別
同埋用ddsuper可唔可以用mycard呢類黎俾
ddsuper 做緊優惠半價
ddsuper 買係uplay 版 唔洗經steam再開uplay 再開game
買張tapngo 咪唔洗煩
用開earpod打R6
So far上左左右遠近地板聲都聽到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞