[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #8

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
我只係想講,依個點需要極好既配合先可以守得贏,5個人事先知道大家要玩咩角企咩位睇咩angle,知道大家做緊咩先得
人地pro有得pick map,打之前會開會,同我地平時打rank差天共地
所以平時自己打rank,唔好ff咁多,就算5排,乖乖地守翻廚房一定易d
而家supressor係咪值得用啦
有俾咗數據你睇守高塔win-rate低,你又話個數據量小

事實今季pl又未完,你又俾唔到第三選擇已經有隊選高塔嘅數據
我場場pl都睇晒,可以同你講係極少極少數 你都係唔信,要堅持嘅都冇計 口同鼻拗咁
上面唔係已經講左Paris major高塔pick左11次多過廚房既8次?點樣比唔到
巴打搵齊人未
等到減價啦終於
好撚lag 啊 點解個垃圾bug仲味fix
del撚咗chatban喇
做下toxic野都唔得
咩bug
non full screen bug?
alt enter 轉返入fullscreen mode?
未 要搵齊5個同時一齊玩有D難度
Me
有tg?
TG搵咗你
我發覺一個一個咁add tg好難集齊5個
我留uplay係到 想一齊玩一齊練直接加我啦 到時拉埋一齊再睇下點
uplay id:yINx3 強調一次非高手
我欣賞你既勇氣
冇事既 大家都係想打機姐.. 應該係
已add
比你唔識喐都好
用過Ela shotgun根本翻唔到轉頭
又唔洗aim 又有dropshot
抵啊dropshot
用落支C75 Auto又唔差wo
不過我唔太中意支野冇得裝鏡
係之前SMG-12邪教太屈埋沒左支C75
R6成日將full screen變左做window mode,轉唔返去full screen
㩒alt+enter試下
練緊lion 枝槍勁撚到
好撚鍾意跟住fuze行佢一邊咚咚咚即刻開技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞