[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #8

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
我想問如果張displaycard唔夠推144hz
就算你apply左個setting佢係咪會彈走你變返原本setting?

岩岩新買左個moon有144hz想試下
係咁較高過60hz佢就會彈去主畫面而setting無變都係60Hz
ash buck 架妹 狙 A4紙
屋都唔洗入

守方
衝天台/衝果欄出去打
死左記算玩手機
今晚Pro League重開,記得留意rainbow6hk
有冇人覺得新recoil難控左
準咗
144hz 同144 fps 了解下先
144 hz moon 點都會出到144 hz
display 唔夠力出60fps 都唔影響你144hz
其實我明呀
我個張係1050ti,有時都上到8x fps
Setting我試過較85hz都會彈走我

我上過ufotest試過,個moon係無試,係出到144hz
係唔知點解r6個setting會彈我,唔知係ubugsoft定張卡廢
點睇都係ubugsoft
可能有software 衝突
上次大更新freeze and crash
今次睇黎又大單野
屌應該係ubug
我連轉resolution都彈返轉頭
直接改setting.ini?
試過
然後我發現左佢連其他setting都會自己reset
D圖像setting變哂
同埋game mode我有揀唔玩巴西圖,佢岩岩出左比我
咁應該真係ubugsoft
nvidia bug
gamemode 好似獵恐先block 到?
係呀。我開場電腦試setting同清任
今晚撚下先
尋晚都冇試
唔知點解更新咗之後多咗外掛
頭先打香港場俾外掛殺足五場
最後都係買左frost skin, 第一隻菁英skin
大波

但係個舊野明顯過原裝好多

想問下制服用精英,咁頭部裝備可唔可以用翻其他
我見上面張圖 放左鐵絲網好似都唔算明顯
唔理啦當買對波
頭部分開未試過 唔清楚
原裝skin 同青英個波真係差幾個碼
呢個operation啲smg後座力
main左hibana好多個operation喇
d smg全部都要重新適應
諗緊用唔用手槍好
好似唔得
最好就reprt +錄低
再fb pm 畀devils 做外掛list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞