[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (4)

1001 回覆
30 Like 7 Dislike
想問下巴打如果我係由布院宿一晚,想去鶴見岳嘅話應該係由布去定係別府去?
鍾意食拉麵唔爭在去埋久留米啦,好近咋嘛
唐戶>門司>小倉>太宰 一日行唔行得哂 唐戶10點去到店唔店

小倉有咩好行
thx
自駕可以 唔自駕就趕唔切

小倉城可以去一去打卡
小倉城天守閣未開番
除左小倉城隔離仲有個市場都可以到一到
其餘感覺冇咩特別
極味 博多店 真心多人都痴線
勁多泡菜人
係博多 泡菜人仲多過支那狗
因為南韓飛九州只係一個鐘

我上次去韓國玩到悶 順便飛埋落博多玩咗幾日
獨遊有無咩酒店推介
獨遊去agoda搵間評分8以上既hostel
多數都高質
果個旦過市場?
睇黎宜家5日北九州pass最平係縱橫遊 都要六百八十幾
我11月毒遊非自駕七日六夜 有無行程可以參考下
追post 啦
好多都分享咗唔少地方,有個幾兩個月你慢慢執
又唔知你鍾意咩
行,景,食,玩開邊瓣
Budget等等
大約執下先問會好啲
同 網上買 668 有咩分別,
縱橫遊係咪電子票?
我上網睇kkday前幾日都係668,今日睇變左707
我見佢 668 之後變左 669 , 係咪匯率問題, 成日唔同價. 上個月 見到 648...
係咪呢期有 CODE , MARK UP 咗個價

算啦 香港買都叫有保證,
之前都想香港買, 但見到 668 去馬 ,
70蚊 BOOK 咗由布院之森. , 張PASS 平過出面. 叫幫補番條數
應該係匯率問題
我都諗住六百八十幾都照買,可以上網book由布院之森
福岡機場大家預早幾多到check in
報告...
9月1日の落雷による電気機器故障のため、終日運休しております。ご了承くださいませ。
長崎纜車 重未開番
2個鐘基本啦
9 月下旬會去福岡加鹿兒島6日5夜,會買全九州JR PASS,有冇咩行程建議可以點玩?
如果中間想去太宰府,係咪用唔着個pass?
第一次去九州,想有啲參考,謝謝。
博多 - 二日市 係JR,可以用JR Pass
二日市 行去 西鐵二日市
西鐵二日市 - 太宰府 係西鐵 唔用得
6日想玩全九州傻的嗎

建議巴打你打開個地圖三思一下先

你買左機票福岡入 鹿兒島走?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞