|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
想知大家用緊咩sd卡,用sandisk怕燒卡
擬真game係視覺上同機能上嘅享受
但宜家多左啲睇片多過gameplay嘅game
Become human嗰類
同題材上會較沉重

有時會審美疲勞

間唔中多返啲古惑狼 mario
畫質機能需求冇咁大
但自由度 gameplay多啲 可以中和返都幾好
同埋pixel art都好靚
坐椅係save
睇自己係邊要買符文裝落自己到
係一開始果條村買
羽毛筆都好重要
Ys VIII Running on Switch in Portable Mode - E3 2018
https://www.youtube.com/watch?v=wGI-0eQQKfg

不停show gameplay玩法但半年後先有得玩
琴日玩左3小時八方旅人,真係好唔夠喉,今日冇得玩好慘
sandisk 200GB
用一對JC可唔可以2 plat?
隻XB2 DLC話可以單獨玩
但我放左隻game
有原本個save 係到
其實係咪冇影響?
如果冇既我就淨係買DLC 玩就算
唔買返隻game
要實體版先可以單獨玩
但要等成個月先賣
難得係冷宮拎番部switch出黎
無限砍SAVE重玩無限3粒鐘
問多少少
打完第一個boss 係咪要儲錢買開鎖
唔小心駛用哂d 錢有排儲
開鎖應該唔係幾重要 我打到第4張地圖都未用過 你可以買哂第一間店果D標記地圖既紋章先 之後符文D糟幾重要 冇符打BOSS好難打
開鎖唔需要咁早買
打完第一個boss之後去左邊打第二個boss學衝刺
XB2 v1.5 有得自動戰鬥同set不遇敵
隻overcooked 做緊折扣 一百蚊都唔駛
早左買 dklm
Lego city eshop 賣120 抵玩嗎
好似唔係個個ser有中文
好似要歐/行先有
US eShop
想問下如果我係用緊日本account 係咪可以轉做US region去買?
同埋係咪有得用信用卡買? 唔一定用充值卡入點落account到?
開多個新acc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞