|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
打網球有冇偷跑
一陣9月成班三廠出大爆死->switch無人玩三廠,三廠墳
之後十一月PKM呀果D大作好好賣->剩係識玩一廠
三廠大爆死->三廠唔出->switch=三廠墳->switch又行返wiiu條舊路
->
任天堂玩撚完

答案只有一個

順帶一提,PC同XBOX都玩撚完左
本身好想買, 唔知點解到出就想睇定啲先
有無巴打有評價
隔離個post講老番都推到咁多頁既
老任外國已經大規模ban機
我記得有網站話ban左好多人
同埋個技術已經做到一玩就check到
每餅帶有獨立heading,如果拎過coins會綁定果個heading =拎coins個acc
外國果邊話二手game因爲咁唔再安全
因為會有機會上一手玩老番會連累下一手畀人ban埋,如果買二手最好問清楚coins拎左未
同埋老任今次連座法,family 一ban就全家
唔該晒 陣間出去睇吓
每餅帶有獨立heading,如果拎過coins會綁定果個heading =拎coins個acc

呢個Points理論上係成立,過去二手巿場老任算係隻眼開隻眼閉,
但如果老任用呢個位黎ban機既話,會殺錯好多二手玩家。
其實之前都會
因為有d人3ds dump完rom放二手
有相同heading 咪會ban
不過後期3ds進化到好似psp咁可以直接當dl game 裝先少左人中伏,因為dl game冇heading

上星期已經有傳switch 破解傳到咁揚係罪大的陰謀,ps4 破解,班大陸媒體收晒錢完全唔敢提,switch 一破就搵水軍唱通街,sony大陸果邊打壓ps4 破解消息好嚴
你地就好 得幾隻 唔計6月既網球同德軍
我18既下半年內預定要買既計埋你講果4隻 左CUT又CUT有成12隻

11 12月陣容仲要未出
捉同時間online咪得
係,但3ds果陣案例係佢分唔到邊個先係老番
跟住兩個都ban晒
下次主機大戰post又會有人話被逼害妄想症
依家金手指捉唔捉到,捉唔到既話9月online收錢都幾頭痕
果條友巴哈黎既
你睇下依加巴哈個綜版已經變左索尼2版
連個版主都開po幫sony洗fortnite單野
成班索粉見人唔係幫索尼就屌
下面有人話佢冇登入玩先轉到即刻比人圍
冇登入玩過一場
咁大間公司搞埋啲小動作 cheap到冇人有
成班索粉圍爐屌人 又係咁引戰帶風向黑老任都冇事
你話唔係ps4 2版都冇人信
以前個版主講過啲比老任既野比人圍到落台
其實大陸果邊已經肯定左罪大搵水軍搶晒百度d相關貼吧吧主
例如switch同xbox吧,個吧主係同一個人
條友冇xbox,仲要今年先買switch ,仲特登曲線出post話joycon 太廢兩個月就壞,逼佢買左pro掣
果班人收罪大錢之前被揭露過
因為佢地個貼吧管理群有個靠投票系統當選的小吧(即低級管理員),點知個小吧居然真係微軟fans,睇唔過眼,cap晒佢地每星期會議講上頭指示佢地點唱衰xbox既圖
同埋xbox switch 貼吧係唔比講sony壞話,只可以講xbox同switch 有幾差,破解news可以任出(反而任天堂fans開的ns吧禁止這類話題)

PS4 吧個吧主仲拎得出幾十萬現金比百度強行將PS4 破解吧合併到ps4 吧,然後禁止破解話題令ps4 玩家接觸唔到破解資訊

你覺得一個普通fans會為左自己心愛既主機拎60萬出來就為左杜絕破解話題咩?錢從何來?
同埋所謂上頭係邊個?
DMC中國online版
呢d事事非非邊個贏定輸既野就算啦
唔通我同你係度講贏左或者輸左,會搞到老任破產咩
開開心心打個機,得閒ff下佢多幾隻大作3廠咪算囉
宜家見到戰post都廢事click入去
班洗地索狗真係得閒
有錢賺喎
感動既係今日仲未有PO吹衰switch
但老老實實switch點比人吹衰,香港一樣咁多人會買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞