|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
咩呀佢好似係扣你錢用黎增值你acc 度先再買架嗎, 而家係咪增值左但係未買喳,你睇下你eshop有無錢係入面啦屌
Social media insights about today's top stories
https://www.crimsonhexagon.com/the-crimson-post/e3-2018-06-13/

又J數據
E3最期待係smash bros 同cyberpunk
希望cyberpunk 2020年前有得玩
巴打唔駛驚,我之前喺俄佬 Eshop 買 Sonia Mania 一樣扣咗錢冇 game 玩

我首先打去 confirm 自己張卡係咪真係扣咗錢,然後再上 Eshop 睇下隻 game 係咪冇買到,跟住 Send Emai 俾老任話買咗 game 但冇料到(連埋自己啲 Nintendo ID,購買時間日期,卡number 頭四位咁啦)

過幾日等老任 Email 覆番嚟話佢地冇收到筆錢,跟住就可以打番去香港間銀行叫佢地幫你 Recall 番舊錢番嚟㗎啦

不過前前後後攪咗一個禮拜多啲
唔該晒巴打,好詳細
另外再想問下巴打SEND EMAIL係去日任定美任?我係日任用英文SEND過去班日本仔會唔會睇唔明唔鳩理我
但美任個邊我又搵唔到邊個位可以SEND EMAIL
其實唔使問 你未按比錢之後個製佢唔會扣你錢
我試過兩次 兩次都冇扣
有冇巴打preorder overcooked2?
我喺俄佬 Eshop 買所以 send 英文 Email 俾俄佬個 customer support
Preorder有冇特別嘢?
好似多幾個kelvin special chefs
仲等緊TLOS
任豚表示天熱到唔敢開ps4, 玩switch手提mode
冇2020都唔使諗wor
玩八方旅人真係好以玩返SFC年代既RPG感覺,我相信打開機既,『hardcore』玩家冇理由會唔玩。
佢嗰下唔係扣錢呀,係 authorize hold 數咋,你最後確認買先會真係收你錢
信用卡不嬲運作都係分開兩個步驟,authorize 就 hold 起你個 credit limit,post 咗先當交易
但card centre唔是分到hold定扣架咩
以前其他事打上去問佢係會答到我係只係hold左定扣左
岩岩又打去card center度問
原來任記已經cancel左條數
唔該晒上面咁多位幫手嘅巴打
始終過唔到心理關口 隻game 咁既畫面但係收成7千yen. 實在有點貴 如果去到4千就合理點
可能佢冇講清楚或者巴打 get 錯咗?
佢畫面既光效,景深其實做得好靚
留名
八方旅人好靚喎
有時呢類型既game玩3d反而唔係好啱feel
不過都幾難玩 第一隻boss都要瘋狂食草
搶我post, 收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞