|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
濫竽充數
有冇人試過買有冇中文
點解我係eshop買左xb2個expansion pass之後入到game冇料到嘅?
明明過左數但eshop好似冇記錄我買左咁
在線求救
係咪整漏左啲咩野
打去card center度問佢話有過到呢筆數
唔識日文可以點聯絡任記客服
Reboot/睇下game有無更新/放置一陣可能未download
Reboot過都唔得,借問聲有冇人知點聯絡日本客服
睇下利用記錄有無 ゼノブレイド2 エキスパンション・パス
https://ec.nintendo.com/my/#/transactions/1

多口問句你隻xb2係咪行/日版?
冇記錄
係日版

屌我冇係呢個畫面㩒右下粒制就出左去(因為係呢個畫面CARD CENTER就有短訊彈出黎話扣左錢)
似係交易失敗
第一次買DLC就出事
有冇人試過咁樣叫任天堂退番錢架
你冇禁即係未買,冇扣你錢加
你email有冇收到單?
EMAIL冇收到單,但打去CARD CENTER問佢話扣左我錢喎
打去港任問下
港任電話係咪星期六休息
你用咩卡買
首先check 下eshop 右上角你icon
Redownload有冇

唔得就試下打去信用卡個客戶服務度傾下計
再唔係打去港任問下
雖然港任應該搞唔到日eshop啲野
係喎
我用恆生卡買
應該點同條友講話其實買唔到叫佢HOLD起筆數之類
照直講
比左錢 收唔到貨
但任嗰邊都冇扣到錢
筆錢憑空消失
其實你買多次就得,佢最終只會扣你一次錢,我自己經驗試過,亦搵到其他人係咁

借問聲巴打有冇做D咩野去STOP個交易?
定係乜都唔理由鳩佢買多次最後都只係扣一次錢?
唉好少用CREDIT CARD就係怕呢D野
下次買點數算
點數嘅話
33 finance 嗰張enjoy life mastercard有啲伏
成日出問題

巴打推薦嘅tap & go會安全啲
我果時都係google搵到d人話冇禁果個位就即係未買
咁我咪買多次,冇做過其他野
果次我只係買越南大戰50蚊所以冇有怕
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞