|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
金海龍同bio re 3ds啱啱公佈消息果陣
無人提ban機仲好,最鐘意睇人仆街
係唔係話2手game都有機中伏?
雖然我唔會買2手
講真我機齡都有廿年
我ps啲機除左pspgo之外都齊 包括psv
根本成個中學時代都係pc同psp psv加ps23
反而老任果邊ngc 同wiiu都冇
靜係玩nds 3ds 同ps啲暴力game
以前都會唔鍾意老任鎖區
但到switch呢代真係改善左好多
又多中文eshop又開放
人大左反而更加珍惜同朋友一齊玩
所以switch好適合我
相反ps果邊因為啲狗搞到我勁反感
以後頂多買啲獨佔
多平台我入xbox玩用pc玩都唔會買ps版
無2手都嚴重下
岩岩上巴哈睇
有個版主試用完ps4 fortnite之後可唔可以去NS
點知條友好似連一場都未玩就話得屌鳩D鬼佬帶風向
但下面有台仔話玩完之後轉唔到過去
Switch game 二手價太硬,好多時比多少少就買到新
平好多既二手又多數伏game
電綜一早變左索尼2版啦
佢地依加內部都幾混亂
一啲就話fortine唔紅冇人理
一啲就話sony 8000萬玩家玩緊多過哂你地
龍門任佢地擺
成班索狗打飛機就叻
有得訂
二手中伏以前就有
不過以前3ds早期d玩家係用自己隻正版dump heading 比自己其他老番,但會keep起餅帶廢事比個二手玩家累自己比人ban
一係就搵d無連線功能的單機game dump heading,就算放二手都唔會累自己

不過今次switch 就算佢dump單機game heading 都冇用,因為heading 綁拎coin果個acc,放二手同自殺式炸彈襲擊無分別

港版都偷跑左
其實咩叫實體會有coin?
姐係我一直買落既實體GAME可以拎去claim金幣?
係呀~~
係~~所以咁會搞到我買完D 一手唔敢放二手
上年9月買到而家先知可以
詳細係點做?
係HOME 畫面按+ 入GAME既Details, 佢入面有一個選項係俾你Claim coins
8000萬個PSN用家咋?
照個網站講只要唔拎coins就冇事
https://gamefaqs.gamespot.com/boards/189706-nintendo-switch/76731055

老友 加返source
我最近拎左coins 放二手 嚇死人咩
其實又咁講,sony肯係中港台請打手都係證明佢重視中文市場姐

而且人地自從ps2就開始搞中文化,賣廣告,有心投資經營中文市場自然有回報,儲到班死忠一啲都唔出奇

任天堂幾乎係Switch先開始唔鎖區同認真些少搞中文化,今時今日係中港台郁啲就比人抽水都係當年唔重視中文市場嘅惡果
但佢地係咁係呢件事上面提呢點講到好似8000萬人玩呢隻game咁 一開始又係到懶係野話免費game唔值得講
Eshop格價網savecoins.me已經收咗爐, 想問吓有冇其他網推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞