|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
YSO predictions

01. [NSW] Mario Tennis Aces < 140k (average 120k) [week 1]
02. [NSW] Minecraft < 125k (average 100k) [week 1]
03. [PS4] New Gundam Breaker < 120k (average 100k) [week 1]
唔會,附送張圖比你地睇下
Minecraft未必再上,今次可以舊版update
點解未出就咁低評分既?
但實體版係宜家先出,comg預訂數都好高
原來出左
睇隔離POST好似話好LAG,得20-30
今日出,出左一日就可以吸引到咁多人比1分
想買既就睇路啦
幾耐無高汁既高達驚
肯定係你班任豚軟豬學我索洗低個分
好心就正正經經移植mbon啦
爆死都同佢既售價有一定關係,呢兩隻個價都比一般高,我又真係唔明佢那來的自信敢set個咁既價
如果唔係咁貴,四騎姬都會一試,聽完巴打既反應,盲王子似劇情為主,遊玩部份真係極簡單類型,搞到真係唔敢買
日本一果D好多都係好適合手提玩
但其實唔係隻隻都好好賣
四騎姬同盲目王子爆死
爆死都同佢既售價有一定關係,呢兩隻個價都比一般高,我又真係唔明佢那來的自信敢set個咁既價
如果唔係咁貴,四騎姬都會一試,聽完巴打既反應,盲王子似劇情為主,遊玩部份真係極簡單類型,搞到真係唔敢買

想買盲見王子,遲啲出中文化,可能平返啲
日本一果D好多都係好適合手提玩
但其實唔係隻隻都好好賣
四騎姬同盲目王子爆死

想買盲目王子,遲啲出中文化,可能平返啲
200$先好買,個價真係唔值
正,幾時port埋黃昏古城
再次證明switch更加玩唔到高畫質大作
如果出X,我集集都買
連網球都手殘黨免問
May '18 U.S. VG Market Highlights
https://www.youtube.com/watch?v=3rsOnFVCaS8
太貴不了
US, May 2018

1. State of Decay 2
2. God of War 2018
3. Detroit: Become Human
4. Far Cry 5
5. Donkey Kong Country: Tropical Freeze*
6. Grand Theft Auto V
7. Hyrule Warriors Definitive Ed*
8. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
9. Mario Kart 8*
10. NBA 2K18
11. MLB 18: The Show
12. Call of Duty: WWII
13. Super Mario Odyssey*
14. The Legend of Zelda: Breath of the Wild*
15. FIFA 18^
16. Overwatch^
17. Street Fighter 30th Anniversary Collection
18. Playerunknown's Battlegrounds
19. Assassin's Creed: Origins
20. Monster Hunter: World

* Digital sales not included
^ PC digital sales not included
Highlights:

硬件

硬件銷售額按年上升15% ($1.3B now)

計銷量: 自2011年來最佳五月
計銷售額: 自2014年來最佳五月

三大平台(PS4/XONE/NSW)皆迎來有史以來最佳五月(計銷量)

五月硬件總銷量: PS4>NSW>XONE; 紅藍Switch為最受觀迎SKU

軟件

軟件銷售額按年上升7% ($2.2B now)

State of Decay 2 為2018年5月最暢銷遊戲, 首發銷量約為前作2倍

Detroit: Become Human 為Quantic Dream首發表現最佳作品

Switch軟件銷量按年上升90%, 為任天堂自2011年以來任一平台最佳五月表現 *任天堂平台銷量仍不包括下載版軟件銷量

Sony為五月表現最佳發行商
個chart 係by revenue, State of Decay 2 係 $30, 其他'大作'係$60

咪啊屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞