|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
ESRB = 美版
美實體應全部都係1+2架喎

封面無寫明包1 dl code

呢隻有寫明
依幾日試玩都覺得畫面靚/好細緻

想問下個遊戲系統,你用左個一個主角,走左去另外嗰7個人既城,遇見佢哋,然後會玩佢哋個故事一陣?

我用學者走左去個聖女座城遇見佢,就變左我睇聖女個故事?
其實冇咩問題,佢真係做到 1080P 60fps
一陣又俾人話任豚冇驚玩,要討論PS4驚
你去左另一個城搵到另一個主角,佢會先問你係咪組隊,然後再問你睇唔睇佢個故事,唔睇既話就直接去打佢個城本身個boss

佢個難度會調整,琴日去招攬第四個隊員果關boss 我打左半個鐘 食哂全部翻生同回血藥 (我廢我認)
知唔知邊度有xb2配色pro controller
但係demo唔係淨係得3個鐘?
係,長按B skip 哂d 劇情,再用三個acc 試哂 8 個角色
Switch 6月28日 LIMBO [eShop]
Switch 6月28日 INSIDE [eShop]
Switch 8月7日 Dead cells 死亡細胞[中文]
Switch 8月30日 世界末日症候群 ワールドエンド・シンドローム
Switch 8月30日 劍騎烈傳Blade strangers[中文]
Switch 9月20日 命運石之門Steins;Gate Elite [中文]
Switch 9月27日 戰場女武神1[中文]
Switch 9月27日 戰場女武神4[中文]
Switch 9月27日 龍珠鬥士Z Dragon Ball FighterZ[中文]
Switch 9月27日 Work X Work
Switch 2018冬 Fit boxing

新game發售日資訊更新
幾個月無開過部n3ds

想問上面點點 抹唔走 係唔係個mon 入左塵?

唔該大家
放少少梳打粉 輕輕捽吓?
其實我最驚係書蟲爬左入去mon 之後死係入面

隔無耐拿出黎總會見到隻 應該屋企太焗
Octopath幾正
劍士超勁, 諗住到時正式版用劍士起手
屌 ophilia係咁死比隻boss
變左打直揀歌?
到底會唔會出demo
Fortnite單野搞到咁大居然一個post都冇
反而啲switch冇game玩嘅post每日都有一個
代表咩
仲光明正大討論老翻
你有幾何見任豚出去引戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞