|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
Ben10?
黃金有$150都偷笑
試下去九龍城龍珠
9.25
個JC真係變左隻狗
九月出好多game
索索:冷飯game
隨時過多幾日同你講ds 9月出
感覺啲廠想避LGP/E同大亂鬥
其實應該真係九月會出DS

9月30星期日黎,所以呢個只係amazon佔位日期
好多時都會6月30,12月31咁
Btw,早排唔記得邊度流過個8.17出黎、
星期五點都似樣d
原來係咁,BTW,無雙大蛇3預約唔可以直送香港
系統上 LS>>刹那
以前剎那要n種kill收集材料 玩死強迫症 LS簡化成兩種kill,同埋每個人變身後有唔同特性 打boss多咗玩法
故事上 刹那>>>>>>>LS
LS劇情可以玩到我瞓著 完
我淨係玩過lost sphere,真係悶
而家堆三廠 9月排到密咁出,想避開老任10-12月堆自家game 嗎
索索:冷飯唔係Game
Captain Toad DEMO 已上架日本eShop (3DS/Switch)
『ロックマン11 運命の歯車!!』コレクターズ・パッケージに入る描き下ろし布ポスターのラフ画が公開!ボックスアートもこちらになる予定!コレはや・・やばい!amiiboが同梱されるNintendo Switch版も要チェックです!

召喚一直巴, 可唔可以幫手將splatoon 2既開post template既第一頁變做岩岩新開個個post既第一頁(少少改動)同埋係第二頁尾加個[/center]
大亂鬥又話系列全員既, 點解唔見Wario兩兄弟
只怕連Xb2 dlc都打唔贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞