|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
一般玩就可以for fun,
但亦都可以去到街霸咁,甚至要求更精準嘅操作,去niconico睇人玩真係嘆為觀止
想問下hollow knight 真係可以由蘑菇洞城淚城???
中間根本無橋過去
冇記錯的話for glory係冇道具
其實大亂鬥當party game成班friend玩都好玩,好多道具,場又多gimmick, 打得好開心㗎
中間有硫酸又有刺果度???
我係咁係果度死
ps 特價 買左豪華版 不過老實講想係switch到玩多d
要拎左爬牆先 然後跳多幾次
買左hollow knight
唔夠幾個字就蕩失路
點解老任得咁少game出中文版
宜家差唔多所以第一方新game都有,算係咁啦,對幾年前比下
第3方既舊port有d點解ps4有而老任無,係因為隻game係sony翻譯既,咁唔比個中文版你都好正常啊
我卡咗兩個鐘先知道有條藤嘅平台可以斬 第一次斬唔中冇反應以為冇料到
吓?咁都少?第一方同獨佔九成有中文,其他game人地有中文既switch多數都會有中文,咁都叫少?
好想快d出mario tennis,返工可以打下機
迴轉壽司好唔好玩
買左地圖都唔識睇
overcooked 2 預訂係咪有野送?
同問 想知有冇咩jetso
一開始要買埋顯示你喺地圖咩位置嘅charm 我諗之後熟咗個迷宮就可以拎走佢
玩左陣 八方demo 個畫質真係唔識欣賞。唔係話要真實風格 但係起碼都xenoblade zelda咁呀

而且佢真係完全係回合制,我反而buy xenoblade個種多啲。都係等xenoblade出dlc,玩左二十分鐘就quit左。
"起碼"
此post已完
算啦~其實新一代真係唔會接受呢d畫風
你玩mario會唔會話起碼要xenoblade zelda咁
所以所有indie 都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞