|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
睇你打法
你想慢慢打晒 d廟,咁實夠數換心換體有突
當你死得多,遇到勁怪經常被一下秒,就自然要換心
Via the Switch news section, Nintendo has released a recreation of the cow milking game for Nintendo Labo by using the Toy-Con garage.
如果Ds re都係cross連線,到時又可以抽水
BN邊有咁好死,黑少日都偷笑
Mario Tennis Aces - REVIEW FOLLOW-UP (Online Play Tested)
https://www.youtube.com/watch?v=YXzbnNS7yIE

Online好過demo好多
https://youtu.be/o7f0nKpRws0
港任e3條片cut左大亂鬥
應該單獨講
ブレイブリーセカンド
@BDFF_OFFICIAL
オクトパス、おそらくきっと売切れると思います。

DL販売もしますが、パッケージを希望の方はどうかご予約下さいませm_ _m

睇黎貨量唔多
MARIO TENNIS
好似冇乜新手咁
我DEMO都有拎過幾次CHAMP
但玩線上賽第一場就遇到D高手
仲變態過DEMO個時
不過真係好玩
同到D高手打到有來有回係好爽
每一個發球局都deuce 幾次先分到勝負
好刺激
得猩猩廢up先有字幕,港任都係收皮啦
好似係限量供應
想問有無分server?
唔撚係掛
呢排先開始玩XB2
我都想買返個
大陸好似炒緊
早幾個禮拜好似見好景有
唔定期有少量貨放出黎
好搶手

我出game嗰排買500蚊有找
上個月見信和已經580 仲要行一圈返去睇就冇左

再唔係就天價amazon
我上兩個月荃豐買先400中左右

LMAO
世界各地xbox都同老任有互動
但大陸xbox係咁tag老任,老任香港都無理佢
仲要有返工咁post大亂鬥料
笑撚死
港任一貫作風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞