|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
葵廣$398
歐版
打完一隻跟住出兩隻sm你
下水道係咪講緊玩屎個隻?
隻hallow knight真係勁好玩
屎個隻騎士,唔難打
而且好玩,水道再入啲有隻boss吊係空中
淨係噴蟲,頭先磨過左
隻game 好平
但內容豐富又唔易玩
好耐磨
終意玩hollow knight既巴打有無玩過castle in the darkness,呢隻都對操控有一定要求
望落好似易過 hollow knight

利申:當初睇片覺得hollow Knight好易
而家打最難打既王係果隻小強同埋果舊草
姐係一個平面到係咁沖黎沖去果隻王,果隻王真心ON9要卡邊跳下斬佢
收集多,隱藏野多
有隻雀自殺撞向你度,我到而家聽見佢叫
個心都會跳快啲
有無人覺得DOCK MODE其實都幾雞肋
試過放床2個人玩都係企唔穩要放D野係後面扶住佢
???你講tabletop mode呀?
SOR,打錯字
係呀,佢後面舊野企得唔穩
試過搭JR放都係企唔穩
個stand係廢既
Disney is making a Nintendo Switch TV game show

兒童向確定
王國之心呢
冇SE喎
有無人覺得DOCK MODE其實都幾雞肋
試過放床2個人玩都係企唔穩要放D野係後面扶住佢
<br/>???你講tabletop mode呀?
<br/>SOR,打錯字
係呀,佢後面舊野企得唔穩
試過搭JR放都係企唔穩
通常會放落wiiu個stand到
想問香港黃金呀,信和呀呢D 賣GAME鋪頭
有無得帶隻舊GAME去TRADE?
想拎隻Odyssey 換MARIO TENNIS
去facebook 二手買賣區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞