|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
日本一係直情訓身去老任度,得罪埋罪大
早兩個月先話罪大唔重視佢地呢細廠
同一隻game switch既銷量比ps4好好多(歐美)
又做埋中間人角色比falcom唔得罪罪大既情況下係switch度搵食
9月27到底係咪有特別意思?一堆遊戲都揀果日........
第3季既最後一周、唔知有無關係啦呢個就
日本一D驚以SWITCH既機能計完全冇移植難度
10月前出理解到
但理解唔到點解唔係9.7,9.14,9.20
全部堆埋一齊,無論對消費者定廠商本身黎講都唔好
趕住出test多幾次
你好
我直情覺得日本一d game根本就要著重出係switch到 好過ps4好多
日本一果D好多都係好適合手提玩
但其實唔係隻隻都好好賣
四騎姬同盲目王子爆死
日本一ソフトウェアは本日(2018年6月21日),Nintendo Switch版「Yonder 青と大地と雲の物語」(以下,Yonder)の配信を,ニンテンドーeショップで7月5日に開始すると発表した。価格は2700円(税込)。CEROレーティングはA(全年齢対象)となっている。.

呢隻其實玩乜架?
盲目王子好似兩個Version都爆死........
而且switch係裝機量只有ps4 7成既情況銷量都同ps4版持平,所以唔收得既就真係無得怪switch
Capcom :出元祖洛克人11係因為兩個洛克人合輯大賣

暗示想要X系列的要多多支持X兩個合輯

幾時出Zero/Exe合輯
EXE合集有排玩
玩到佢出exe7
Zero呀
等緊出中文版 ,而家打緊空洞騎士,手殘卡關中
好似gunman builder今日出
大家估下星期日銷會唔會高過馬網
短期會高過
無雙大蛇.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞