|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
我都唔明點解會有人買隻底特律,呢d文字game玩過次睇完劇情就bye-bye,呢d game真係indie價先考慮,整到個畫面咁靚然後賣幾舊真係……
大作你都敢鬧
真係唔好出好過
Switch好似無得係eshop comment隻game
就算係咁都應該知道網上俾人插到飛天啦,根本雲game玩高畫質=gg,你係想唔幫switch出game都唔好用d咁垃圾既藉口
Minecraft Cross-Play Trailer - Nintendo Switch
https://www.youtube.com/watch?v=0l8nJ_liqrw
咁會有人係中意睇劇情,唔中意太用腦或者手殘黨黎既,如果故事好變化夠多都係好game
我女朋友就係上面講果d淨要靚畫面劇情,用腦唔掂,打機又唔勁既
Sorry,呢隻由e3見到都已經覺得乜料,e3擺隻文字game出黎做乜9,唔係畫面執到識飛就係大作既
個個玩完恐慌性放二手既大作
屌, 好微妙,任channel 見到Xbox
rocket league 拍多條片抽多下
邊個pr出既主意,呢d要加人工
Xbox one隻手制咁架咩?有兩隻色

第一次見到呢個評分
唔肯定但M$有得俾你砌手掣
https://xboxdesignlab.xbox.com/en-us/
呢隻好野wor
劇本一流
劇本一流 但單純睇片咁
入邊啲QTE操作其實好多餘
卡住響signing in入唔game
認真試過係順 但係成個feel好on9
個server會維護
屌你而家online game咩
呢d game一定等plus送
劇本好好
Game play接近零
係多路線 先值得玩耐啲

食住薯片玩 當睇電影
睇戲好過 食住薯片玩會唔會整污糟手掣

一致對外
好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞