|Switch/3DS(90)|Spla2nDLC已出,XB2前傳,Fortnite,火紋,MarioParty,大亂鬥

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
同問
之前果個傳說logo e3後同FE一齊落左
果然tales都係屬於ps
咁都無話新作無你份既又
ds果陣都有tales啦咩叫屬於ps
toa tov咁多代最正果兩隻都有
ps中過toz伏之後都唔夠膽買tob
NGC 只玩過TOS
唯一玩過的tales
但係I同H嘅remake去咗PSV,
V同G原本都唔係ps出先,但完全版去晒ps3,
X之後就出晒喺PS度,
即係想玩晒買PS就夠
係一撚定開幾個

日 美 歐 各一 down demo都方便
未玩過,想問下門檻高唔高,會唔會好似街霸果格鬥game咁
易玩難精

做Party game perfect
因為鳩撳都出到技

做電競game又得
因為打鬥hitbox好精準流暢
會唔會有痴線佬走入去for fun度搞人㗎
for fun你當HEA玩,當然都有痴線佬,但唔會7條友追住你1個黎打
除非你話玩1V1撞痴線佬咁冇得講
易學難精... 初學者應打5,6場可以掌握到

講少少
勝負係將對手打出畫面外(上下左右)
無HP, 比人打會累積damage %, 愈高damage 會愈易比人打飛的愈遠,
你有能力的話, 200% 都可以生存

所有角色的招都係方向+ B ( B, 上B, 前/後B, 下B) 4招 ,
通常上B 是歸復技,比人打走時可飛回場中
普攻加方向又唔同, 大力推桿+A 就係smash 技(打飛人)

我估推出前會有試玩dl 比人試
買左8bitdo 個wireless controller adapter 先知原來xbox one 手制有分新舊
舊版冇bluetooth connect 唔到個adpater
哂左$130
希望佢臨出個陣patch個中文啦
想問點解超人特工隊未出嘅?有冇人知幾時出?
歐版要7月中
美版已出

行我估跟歐版
thanks 一個人巴打 即係615係fake嘅 行版要等到戲上先出
ok 我以為單純用嚟區分新老手 原來好似係兩個mode嚟
咁都好啲,最驚好似三小俠/街霸果啲咁hardcore
你話有道具既場其實好正
諗諗下,splatoon2 octo expansion係地獄難度,咁之後XB2前傳係咪都會係地獄難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞