[樹大招風] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
見到佢有部份個價好似幾抵,有無清知是咪有伏?
伏應該就無嘅
不過車房好慳家,D料好多都好忟,高大一點都唔夠做。
https://instagram.com/p/BkRcllon9Pr/
見到佢有部份個價好似幾抵,有無清知是咪有伏?
伏應該就無嘅
不過車房好慳家,D料好多都好忟,高大一點都唔夠做。

我得1.7m 60kg, 如果造套suit大約要幾多碼料?褲會造摺腳款。想試下買料比用開個tailor造
到手,拎去做衫
可以就咁上去買布?
可以呀,佢 ig 都 post 哂有咩貨想清
[url]求巴打告知車房地址及聯絡[/url]
上面條 link,click 佢 user id咪有
執屋執到堆踭
我屋企究竟收埋咗幾多無謂嘢?
蛋哥搬屋,等幫手清舊貨
想知仲收埋幾多奇怪嘢
呢D算唔算?
有無人最近係tricker's 買野
Forget password 又收唔到email
買完野又無comfirmation email
Cs 又無人應
搞咩
自己個last
大家好呀,我想問問呢大家會係邊到買pocket square?budget below $800,想買番條送比男朋友,唔該哂
去armoury睇下
多款式
想問下你地會點保養皮既野
皮褸 皮鞋 麂皮既野
買過新既
無錢 夏天收埋哂啲皮褸 皮boots
去左x鷹拎恤衫,著上身肩膊位郁動都舒服,cutting,領型都唔錯,車工幾好,直間pattern膊位會match。$600 full cotton, mop button,會再去造。

但下次會去jaxtzen 造,比較下
600蚊係house fabric?
有冇話第一次做幾多件
去左x鷹拎恤衫,著上身肩膊位郁動都舒服,cutting,領型都唔錯,車工幾好,直間pattern膊位會match。$600 full cotton, mop button,會再去造。

但下次會去jaxtzen 造,比較下
600蚊係house fabric?
有冇話第一次做幾多件

係house fabric, 應該可以淨係造一件, 我就整左一白一直間試一試。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞