[樹大招風] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (16)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
謝謝
係一樣既野來
Asos平平地屌左對全皮都係1500到
Loake應該過二千
Paul Smith 睇下代工廠係邊間,隨時有機會好過Loake
同薄有關係?薄咪換個厚底囉。
Alden咪厚囉
shell淺色浸水變深係轉唔番的,就接受現實吧!
原來係咁.

第一對loafer應該試咩款好?
無budget考慮
無Budget考慮就Bespoke啦

Penny 或 Tassel都好
Berick Belgian loafer 都好似唔錯

同薄有關係?薄咪換個厚底囉。
Alden咪厚囉

正!但買唔起 ,都係要等d二千零蚊嗰d做promotion
冇錢玩Loake啦Paul Smith cheap野咋
Paul smith 唔係仲貴過loake 咩
Asos平平地屌左對全皮都係1500到
Loake應該過二千
Paul Smith 睇下代工廠係邊間,隨時有機會好過Loake

對鞋會唔會寫邊間幫佢造代工?你地又點知
sor 啱啱先見到,仲有冇得跟隊

佢比較少做新sample但見佢整緊對鱷魚做display
點解唔俾多幾百買carmina
Loake 2900不了
呢個位都係Berwick, Yanko, 或者 Carmina Outlet入面個堆
以前Carmina係呢個價位,加加下要Outlet先有呢個價
fxxe shoe 仲有一兩款carmina $2350
呢對是royal吧 long wing 買Alden 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞