新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
貼少少之前cap低既對白
我諗再重睇個cap圖制會壞

今日子:
岩岩睇完哂成套劇,中哂毒。
會唔會開新一季

抱,咀果吓
片尾曲 , 舞 好正 好洗腦
好後悔以前係電視睇父女7日變哥陣無follow結衣,哥陣仲覺得結衣麻麻地,而家諗返以前自己真係唔識野走寶,而家後悔莫及,好彩而家開始follow都未遲。

早幾日重睇父女發覺結衣真係正到飛天

第一次聽結衣個名
係中學果陣 D女同學成日講戀空
不過我頂唔順個劇情 所以無睇
到依家都唔想睇 太癡線
好後悔以前係電視睇父女7日變哥陣無follow結衣,哥陣仲覺得結衣麻麻地,而家諗返以前自己真係唔識野走寶,而家後悔莫及,好彩而家開始follow都未遲。

第一次聽結衣個名
到依家都唔想睇 太癡線

戀空劇情雖然老土D
畢竟都係2007年既故仔
不過都唔敢睇番
一睇會代入左結衣真係果個主角 覺得佢好慘果種感覺
佢果陣真係做得好好
有次佢彩排唱唱下heavenly days佢自己都喊左
新人留名
未夠一日就十頁

睇完逃恥好空虛

空虛左好耐
有sp 既多數

希望有
我要睇返之前果d

第一次聽結衣個名
到依家都唔想睇 太癡線

戀空劇情雖然老土D
不過都唔敢睇番
佢果陣真係做得好好

一樣 後悔好遲先鍾意佢

第一次聽結衣個名
到依家都唔想睇 太癡線

戀空劇情雖然老土D
不過都唔敢睇番
佢果陣真係做得好好

一樣 後悔好遲先鍾意佢

啲live 好撚難聽 但又好撚cute
睇完逃恥好空虛

空虛左好耐
有sp 既多數

希望有
我要睇返之前果d

一齊集氣希望會出sp

我都係用日文字search gakki豹紋守宮搵出來
都想知邊套

https://www.youtube.com/watch?v=E3lX1sgnoJk

搵到個韓狗字幕既

google張圖搵到節目名上bilibili即刻搵到

http://www.bilibili.com/video/av2658175/

要收藏嘅話,我記得星空巴個google drive 都有
睇完逃恥好空虛

空虛左好耐
有sp 既多數

希望有
我要睇返之前果d

一齊集氣希望會出sp

我睇結衣睇得太遲了
岩岩真係同女朋友嘈到講分手
有望長期set gakki做wallpaper

痴線
用緊兩部電話 ,一部wallpaper 女友 ,一部係Gakki
半個月就已經將結衣啲劇/綜藝
接近睇完 再咁落去 我想做今日子 再睇過
岩岩真係同女朋友嘈到講分手
有望長期set gakki做wallpaper

痴線
用緊兩部電話 ,一部wallpaper 女友 ,一部係Gakki

都唔知係好事定壞事

痴撚線
洗唔洗咁呀

第一次聽結衣個名
到依家都唔想睇 太癡線

戀空劇情雖然老土D
不過都唔敢睇番
佢果陣真係做得好好

一樣 後悔好遲先鍾意佢

啲live 好撚難聽 但又好撚cute

你講咩呀
假假地都叫上過武道館

痴線

都唔知係好事定壞事

痴撚線
洗唔洗咁呀

呢個post 10個人有11 個都癲癲地
逃恥隻BD ps4播唔播到
會唔有地區限制個啲?

都唔知係好事定壞事

痴撚線
洗唔洗咁呀

呢個post 10個人有11 個都癲癲地

鍾意左一個人其實已經係痴左線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞