新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
平時我都冇乜特別鐘意d明星或追劇
無啦啦睇完呢套之後我成個人真係訓唔著全日都諗起 好辛苦
好想追佢之前既野但好怕果種感覺明知佢係一個現實中唔會接觸到既人
今日子都係做完第三卷小說, 有排做同改篇啦
個個都預言家上身,覺得逃恥續集會拖,爛 ,唔想有續集。
我覺得有續集先正,起碼可以睇多次結衣同it源呢對咁cute嘅組合,有得睇同冇得睇,你點揀
同埋你哋話劇情上冇咩好拍,其實都唔係,架仔就係因為天馬行空功力深厚先有咁多動漫出產,我相信班編劇都會搞盡腦汁去度第二季既劇情,始終第一季hit到咁,佢地都有壓力,希望有多啲新idea衝擊下 逃恥本身就係一套輕鬆,講日常生活嘅劇,本身平凡嘅設定都可以拍到咁有火花,其實好撚勁,當然選角係好好先做到依件事。所以,我選擇期待佢地第二季

無期望無失望
當然佢出到好劇情唔反對

但感覺上呢類型嘅劇係日本好少拍續集

呢套真係唔想見到第二季,sp就好

寫sp都難仲要寫11集
我覺得有續集先正,起碼可以睇多次結衣同it源呢對咁cute嘅組合,有得睇同冇得睇,你點揀
同埋你哋話劇情上冇咩好拍,其實都唔係,架仔就係因為天馬行空功力深厚先有咁多動漫出產,我相信班編劇都會搞盡腦汁去度第二季既劇情,始終第一季hit到咁,佢地都有壓力,希望有多啲新idea衝擊下 逃恥本身就係一套輕鬆,講日常生活嘅劇,本身平凡嘅設定都可以拍到咁有火花,其實好撚勁,當然選角係好好先做到依件事。所以,我選擇期待佢地第二季

無期望無失望
當然佢出到好劇情唔反對

寫sp都難仲要寫11集

兩公婆結婚之後嘅相處都可以好多野寫
好想追佢之前既野但好怕果種感覺明知佢係一個現實中唔會接觸到既人

接觸到仲驚呀

接觸到仲驚呀

唔洗驚
最多得逃恥同今日子比到你咁既感覺
其他睇完唔會咁空虛

好想今日子出2期
我覺得呢套最大潛力

接觸到仲驚呀

唔洗驚
最多得逃恥同今日子比到你咁既感覺
其他睇完唔會咁空虛

睇綜藝會中毒更深
有無人同我一樣睇完逃恥中左毒
不停係youtube 揾gakki d舊劇

YouTube d 低清片
呢到好似人地戒毒分享會咁
講自己點中毒 點樣俾結衣俘虜
星空巴打
小弟岩岩Request左
tobxxxxxxx15@gmail.com
麻煩哂

有星巴,不了

有星巴,不了

In 星巴 we trust

無期望無失望
當然佢出到好劇情唔反對

寫sp都難仲要寫11集

出集SP講兩公婆去旅行又一集瘋狂賣萌
再叫堺雅人亂入
呢到好似人地戒毒分享會咁
講自己點中毒 點樣俾結衣俘虜

寫sp都難仲要寫11集

FF:
結婚後,2人去旅行,今次唔是員工旅行,2人都好期待,諗住2人世界 點知撞到風間同百合。it源見到風間tum人咁叻,自己對住實栗好悶 冇咩情趣 唔開心,實栗最後鼓勵返佢:平匡最可愛了 我就是喜歡這樣的你 咁就一集

結婚後,結衣bb想養寵物,但it源驚到仆街,最後都係養咗,慢慢由驚小動物到喜歡,亦都更了解結衣嘅愛心:實栗最可愛,有愛心,最溫柔了。咁又玩多1集

好想今日子出2期
我覺得呢套最大潛力

我都想今日子出第二季
佢仲有天花板既字未講

有星巴,不了

In 星巴 we trust

咩料
好想今日子有第二季

寫sp都難仲要寫11集

FF:
結婚後,2人去旅行,今次唔是員工旅行,2人都好期待,諗住2人世界 點知撞到風間同百合。it源見到風間tum人咁叻,自己對住實栗好悶 冇咩情趣 唔開心,實栗最後鼓勵返佢:平匡最可愛了 我就是喜歡這樣的你 咁就一集

結婚後,結衣bb想養寵物,但it源驚到仆街,最後都係養咗,慢慢由驚小動物到喜歡,亦都更了解結衣嘅愛心:實栗最可愛,有愛心,最溫柔了。咁又玩多1集

keep到溫馨風格之餘 毒撚源嘅性格都保留到
逃恥之後横濱市增長率應該好高,好多市長應該會搵TBS合作

FF:

keep到溫馨風格之餘 毒撚源嘅性格都保留到

其實可以講多d外家
實栗d屋企人好好笑

好想今日子出2期
我覺得呢套最大潛力

我都想今日子出第二季
佢仲有天花板既字未講

訂左小說
不過小說都未完
其實個身世唔解都得
睇作者功力點拆
野木呢個劇本最後果集原創得來真係幾好
唔駛解謎既留白
片入面有幾次影佢記憶前最後片段唔知係咪同小說一樣呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞