新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike

留意到有人入黎下下jer住結衣冇胸

結衣如果唔係貧乳嘅話可能就無咗宜家個種氣質

一定係,結衣大波真係不敢想像
會變左性感女星,而家係清純到連性都拉唔到埋佢身
個個戒丁咁,如果佢大波應該唔得

agger, 好耐冇打丁

聖人mode

聖人mode已經持續超過1個月

聖人mode

巴打咁勁
我都係開咗2星期

聖人mode

巴打咁勁
我都係開咗2星期

屌 另類戒丁法
那個了唷
那個了唷

我係唔會信嘅

聖人mode

巴打咁勁
我都係開咗2星期

屌 另類戒丁法

正係好想一直攬住對方 享受心入面果種戀愛既甜已經好足夠 pure love

巴打咁勁
我都係開咗2星期

屌 另類戒丁法

正係好想一直攬住對方 享受心入面果種戀愛既甜已經好足夠 pure love

襯返結衣嗰種清純
心理滿足就夠了

巴打咁勁
我都係開咗2星期

屌 另類戒丁法

襯返結衣嗰種清純
心理滿足就夠了

真正既柏拉圖式戀愛
幫我call 白車
【三隻小豬】新垣結衣給你講睡前故事
http://www.bilibili.com/video/av2947520/

呢個正, 耳朵懷孕鳥
留名

用下半身思考的人
http://www.bilibili.com/video/av2947520/

呢個正, 耳朵懷孕鳥

真心正,訓教前聽一聽會好訓D
新手
剛睇完《逃》
毒已中
新手
剛睇完《逃》
毒已中

歡迎加入
新手
剛睇完《逃》
毒已中

歡迎加入

毒海沉淪
入左黎就出唔返去
第時唔好call人救你出去

呢個正, 耳朵懷孕鳥

聽出耳油了
把聲好可愛
新手
剛睇完《逃》
毒已中

歡迎加入

毒海沉淪
入左黎就出唔返去

打999都幫你唔到

歡迎加入

毒海沉淪
入左黎就出唔返去

打999都幫你唔到

要長期食藥
前日睇完逃恥覺得好正 即刻睇埋my boss my hero同父女七日變 巴打仲有咩好推介?

而家冇嘢睇心靈好空虛

用下半身思考的人

唔係想jer住結衣無胸
只係想釐清返巴打們所指嘅「完美」嘅定義姐
我都係結衣飯嚟嘅 中學已經追結衣
認真討論一下就話jer住

認同如果唔係貧乳會無左而家嘅氣質
咁但係貧乳都叫完美嘅話
咁你所謂完美嘅定義都幾特別

如果你要講嘅話,永遠都唔會有完美嘅人,所以我自己覺得符合到我心中完美嘅印象就得。你係影響唔到結衣bb係我心中完美嘅印象

呢個正, 耳朵懷孕鳥

真心正,訓教前聽一聽會好訓D

第一次聽到咁萌既大灰狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞